Östhammar

Idyllen Östhammar i Roslagen har länge varit en viktig handelsplats, och för hundra år sedan blomstrade badlivet på orten. Gästerna konsulterade läkare och tog varma och kalla bad för att finna kroppslig och själslig hälsa. Frågan är om inte miljön i sig själv stod för helandet! Få platser ger upphov till ett sådant välbehag som dessa trakter. I dag är den gemytliga stadskärnan med sina lummiga trädgårdar centralort i Östhammars kommun. Här bor 4 500 invånare, och det kullerstensbelagda Rådhustorget är stadens hjärta, som omgärdas av restauranger och butiker. Ett stenkast bort finns hamnen och stadsparken Sjötorget. Kommunikationerna är goda, med bussförbindelser till Uppsala och Gävle.
I kommunen finns även sådana pärlor som det fornlämningsrika Alunda, det gamla vallonbruket Österbybruk, Gimo med sin byggnadsminnesmärkta herrgård och i havsbandet Öregrund, en av Sveriges bäst bevarade trästäder.

Mäklare Östhammar

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Rådhusgatan 4 i Östhammar, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Östhammar!

Boka fri värdering

Elin Ahlund

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Rådhusgatan 6, 742 31, Östhammar

0173-88660

osthammar@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Östhammar

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 23 träffar
Hargsvägen 7 - Villa

Villa - Hargshamn

Hargsvägen 7

Pris: 1 375 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 149 m2

Tomtarea: 5 122 m2

Visning: Sön 03 Jun 14:00 - 14:30

Fornbro 1:25 - Tomt

Tomt - Alunda

Fornbro 1:25

Pris: 395 000 kr

Tomtarea: 2 517 m2

Folketshusvägen 17 - Villa

Villa - Hargshamn

Folketshusvägen 17

Pris: 750 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 80 m2

Tomtarea: 1 394 m2

Visning: Tor 31 Maj 17:30 - 18:00

Våra tjänster