Tierp

Har du stannat till på en K-brunn och med pirrande mage tänkt på någon du har kär, eller undvikit att kliva på en otursbringande A-brunn? I så fall är det troligt att brunnslocket kommer från Tierp, vår hemvist i norra Uppland. Här i trakten är industritraditionerna starka, och i kommunen finns vackra bruksorter såväl som orörd natur, vidsträckta myrar och en lång varierad kustlinje. Kommunikationerna är goda med pendelavstånd till Stockholm, Uppsala och Gävle via E4 eller tåg. Med Upptåget går det snabbt och smidigt att ta sig till Arlanda flygplats via Uppsala. Kommunens 20 000 invånare, varav 5 500 är bosatta i Tierp, kan ta del av ett rikt friluftsliv med möjlighet till vandring, cykling, bad och fiske. För dig med bensin i blodet erbjuder Tierp arena dragracing i världsklass.

Din lokala mäklare i Tierp

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralplan 2b i Tierp, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Tierp!

Boka fri värdering

Besök oss

Centralplan 2 B, Tierp

0293-42650

tierp@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 8 träffar

Bostadsrätt - Örbyhus

Skolvägen 6 B

Pris: 695 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 53 m2

Visning: Tis 30 Jan 18:30 - 19:00

Villa - Skärplinge

Tvärvägen 1

Pris: 1 100 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 120 m2

Tomtarea: 2 356 m2

Villa - Tierp

Solskensvägen 14

Pris: 1 290 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 78 m2

Tomtarea: 762 m2

Våra tjänster