Filipstad

Rakt igenom centrum rinner Skillerälven, och passerar på sin väg söderut Stora Torget och stadens, ja kanske landets, mest berömda parkbänk där Nils Ferlin sitter staty. På platsen fanns en medeltida handelsplats, och området var ett centrum för järn- och gruvhantering från 1300-talet. Nu förknippas Filipstad främst med mer lättsmälta produkter. Wasabröd har sitt säte här, liksom fredagsmysets fanbärare OLW. Filipstad med sina 6 000 invånare ligger i östra Värmland, sex mil norr om Karlstad. Varje år i skördetid, den första helgen i september, hålls här marknaden Oxhälja med anor från 1600-talet och cirka 150 000 besökare årligen.

Din lokala mäklare i Filipstad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vikgatan 2 i Filipstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Filipstad!

Boka fri värdering

Besök oss

Vikgatan 2, Filipstad

0590-10221

filipstad@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 14 träffar

Kommersiell - Lesjöfors

Bergslagsgatan 77

Pris: 775 000 kr

Tomtarea: 2 174 m2

Villa - Filipstad

Långban Stranden 1

Pris: 1 795 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 0

Boarea: 143 m2

Tomtarea: 2 495 m2

Villa - Hagfors

Villavägen 42

Pris: 500 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 73 m2

Tomtarea: 1 286 m2

Våra tjänster