Filipstad

Rakt igenom centrum rinner Skillerälven, och passerar på sin väg söderut Stora Torget och stadens, ja kanske landets, mest berömda parkbänk där Nils Ferlin sitter staty. På platsen fanns en medeltida handelsplats, och området var ett centrum för järn- och gruvhantering från 1300-talet. Nu förknippas Filipstad främst med mer lättsmälta produkter. Wasabröd har sitt säte här, liksom fredagsmysets fanbärare OLW. Filipstad med sina 6 000 invånare ligger i östra Värmland, sex mil norr om Karlstad. Varje år i skördetid, den första helgen i september, hålls här marknaden Oxhälja med anor från 1600-talet och cirka 150 000 besökare årligen.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vikgatan 2 i Filipstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Filipstad!

Boka fri värdering

Besök oss

Filipstad

0590-10221

filipstad@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 35 träffar

Fritidshus - Lesjöfors

Mannikhöjden 3

Pris: 1 100 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 30 m2

Tomtarea: 2 352 m2

Gård -

Storhöjdsvägen 2

Pris: 5 950 000 kr

Antal Rum: 7

Boarea: 247 m2

Areal: 48 ha

Villa - Filipstad

Porsvägen 28

Pris: 595 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 130 m2

Tomtarea: 470 m2