• Nu bjuder vi dig på Länsdeklarerat Plus värd 7 795 kr

  Undvik fällan med dolda fel när du säljer hus. Dolda fel är sådana fel som du inte kände till, och som köparen inte kunde förvänta sig eller upptäcka vid en besiktning. När du säljer ett hus är du ansvarig för dolda fel i tio år.

  Sov gott med vår försäkring mot dolda fel. Vår försäkring, Länsdeklarerat Plus, gäller under hela din tioåriga ansvarsperiod och nu bjuder vi på den när du tecknar förmedlingsuppdrag med oss innan den 31/3 -18. Försäljningen ska vara genomförd innan 31/12 -18.

  Så kan du sova gott utan att oroa dig för att något oväntat ska dyka upp.
  Välkommen att kontakta oss på 054-775 16 55.

  Se bilaga

 • Följ oss på Instagram

  Du har väl inte missat att vi finns på Instagram? Här kan du tjuvkika på våra nyinkomna bostäder och se vad som händer bakom kulisserna på vårt kontor på Drottninggatan 10 i Karlstad.

  Följ oss på Instagram: lansfastkarlstad

 • Samarbete med HSB Värmland

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och HSB Värmland har tecknat ett samarbetsavtal som du som bor i en HSB lägenhet kan dra nytta av när du ska sälja din bostad. Vi har tagit fram en rabatterad fast prislista gällande arvodet så att du alltid vet vad slutnotan blir.
  När du står inför en av ditt livs största affärer, är en sak viktigare än allt annat: Att affären blir så trygg och bra som möjligt.
  När du köper eller säljer en bostad tillsammans med oss får du hela vår samlade kunskap. Vi håller fokus på rätt saker och genom att erbjuda dig professionell fastighetsförmedling, kloka lån och en mer personlig bankrelation, lotsar vi dig genom affären till trygghet och en sund ekonomi.
  Välkommen att kontakta oss för mer information på 054-775 16 55 eller karlstad@lansfast.se

 • Vad är min bostad värd?

  Vill du veta hur du får bäst betalt för din bostad? Vad händer med priserna i Karlstad? Planerar du att sälja din bostad men vill först veta hur prisbilden ser ut för just din bostad?


  Vi kommer kostnadsfritt hem till dig och svarar på alla dina frågor kring boende och att byta bostad. Välkommen att kontakta oss på telefon: 054-775 16 55 eller mail: karlstad@lansfast.se

 • Rabatt för dig som är kund hos Länsförsäkringar

  Vi ger dig LF-rabatt på förmedlingsarvodet på din villa eller bostadsrätt när du säljer genom oss.

  Kontakta oss så berättar vi mer.

Våra bostäder

Visa alla 64 träffar

Våra tjänster