• Driven mäklare sökes

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en del av Länsförsäkringar och är Sveriges tredje största fastighetsmäklargrupp. Genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder Länsförsäkringar helhetslösningar för en trygg bostadsaffär. Där ingår bland annat köp och försäljning av bostad, lån, försäkringar, sparande och skadeförebyggande åtgärder.

  Vår bobutik i Karlstad växer ständigt och vi har ett bra inflöde av nya affärer. Nu söker vi dig som är fastighetsmäklare med stort engagemang och som vill ge kunden absolut bästa service. Vi är ett team som trivs tillsammans och har roligt på jobbet. Samtidigt ställer vi höga krav på oss själva och varandra när det gäller driv och kvalitet.

  Erfaren eller nyutexaminerad spelar ingen roll, viktigast av allt är din inställning till arbetet och dina personliga egenskaper. För rätt person erbjuds mycket goda förtjänstmöjligheter och vårt Stjärnmäklarkoncept vilket innebär möjlighet till att jobba som anställd hos oss men i ett eget aktiebolag med alla dess fördelar.

  Vill du ha mer information kan du kontakta Maria Ekängen 070-775 04 95 eller Oscar Carlson 070-775 21 09.

  Välkommen med din ansökan senast 2018-02-14 till maria.ekangen@lansfast.se. Urvalet kommer ske löpande.

 • Mäklarens bästa stylingtips

  Hur viktig är egentligen inredningen i hemmet i samband med en visning? Vad ska man tänka på och vad är ett stort nej? Vår mäklare Amanda Nilsson delar med sig av sina bästa stylingtips.

  - Att skapa en trivsam miljö med såväl färgval som möblering inför visningar är viktigt för att maximera möjligheterna för en lyckad affär. Man ser detta tydligt i storstäderna där nästan varje försäljning har tagit hjälp av stylister för att hitta rätta känslan och lyfta fram det bästa med bostäderna, och det blir desto vanligare här i Värmland också. Man får bara en chans till ett första bra intryck och det kan ofta vara helt avgörande om en spekulant är intresserad eller inte.

  Hur inreder man? vart ska man lägga fokus?

  - Det är alltid bra att utgå med en neutral och ljus grund. Se till att färger och mönster hänger ihop, det behöver inte nödvändigtvis vara vitt överallt men bara det inte känns rörigt. Det kan därför vara värt att måla över en färgstark fondvägg många gånger just för att det går hem bättre hos de flesta spekulanter. Reparera sådant som är trasigt, saknas det lister i ett rum - fixa det. Och undvik att ha det för personligt med foton och liknande. Spekulanterna måste kunna visualisera och se sig själva i bostaden.

  Hur noga är det med städning?

  - Att det är välstädat och känns fräscht är av stor betydelse. Jag brukar alltid säga till mina kunder att storstädning och plock inför visning kan vara lite jobbigt, men det är också det enda som de behöver göra. Därefter tar jag över rodret och sköter hela affären och de kan luta sig tillbaka. Deras slit med städning och fix lönar sig.

  Behöver man städa i till exempel garderober och köksskåp?

  - Att städa noga i skåp och garderober är inte lika viktigt. Folk kikar mest in där för att se utrymmet och de har full förståelse för att man ändå lever och bor i bostaden. Någonstans måste man ju få plats med allting som man städat undan - såklart.

  Vad ska man absolut undvika?

  - Undvik att ha husdjurens matskålar och leksaker framme. Mitt allra främsta tips rent generellt är - rök aldrig i inomhus!

 • Följ oss på Instagram

  Du har väl inte missat att vi finns på Instagram? Här kan du tjuvkika på våra nyinkomna bostäder och se vad som händer bakom kulisserna på vårt kontor på Drottninggatan 10 i Karlstad.

  Följ oss på Instagram: lansfastkarlstad

 • Samarbete med HSB Värmland

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och HSB Värmland har tecknat ett samarbetsavtal som du som bor i en HSB lägenhet kan dra nytta av när du ska sälja din bostad. Vi har tagit fram en rabatterad fast prislista gällande arvodet så att du alltid vet vad slutnotan blir.
  När du står inför en av ditt livs största affärer, är en sak viktigare än allt annat: Att affären blir så trygg och bra som möjligt.
  När du köper eller säljer en bostad tillsammans med oss får du hela vår samlade kunskap. Vi håller fokus på rätt saker och genom att erbjuda dig professionell fastighetsförmedling, kloka lån och en mer personlig bankrelation, lotsar vi dig genom affären till trygghet och en sund ekonomi.
  Välkommen att kontakta oss för mer information på 054-775 16 55 eller karlstad@lansfast.se

 • Vad är min bostad värd?

  Vill du veta hur du får bäst betalt för din bostad? Vad händer med priserna i Karlstad? Planerar du att sälja din bostad men vill först veta hur prisbilden ser ut för just din bostad?


  Vi kommer kostnadsfritt hem till dig och svarar på alla dina frågor kring boende och att byta bostad. Välkommen att kontakta oss på telefon: 054-775 16 55 eller mail: karlstad@lansfast.se

 • Rabatt för dig som är kund hos Länsförsäkringar

  Vi ger dig LF-rabatt på förmedlingsarvodet på din villa eller bostadsrätt när du säljer genom oss.

  Kontakta oss så berättar vi mer.

Våra bostäder

Visa alla 52 träffar

Bostadsrätt - Vålberg

Vallgatan 14

Pris: 575 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 109 m2

Visning: Ons 31 Jan 17:00 - 17:30

Bostadsrätt - Karlstad

Råtorpsporten 1 B

Pris: 1 995 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 80 m2

Visning: Mån 29 Jan 17:00 - 17:30

Villa - Karlstad

Ringgatan 17 B

Pris: 4 295 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 135 m2

Tomtarea: 1 194 m2

Våra tjänster