• Mäklarens bästa stylingtips

  Hur viktig är egentligen inredningen i hemmet i samband med en visning? Vad ska man tänka på och vad är ett stort nej? Vår mäklare Amanda Nilsson delar med sig av sina bästa stylingtips.

  - Att skapa en trivsam miljö med såväl färgval som möblering inför visningar är viktigt för att maximera möjligheterna för en lyckad affär. Man ser detta tydligt i storstäderna där nästan varje försäljning har tagit hjälp av stylister för att hitta rätta känslan och lyfta fram det bästa med bostäderna, och det blir desto vanligare här i Värmland också. Man får bara en chans till ett första bra intryck och det kan ofta vara helt avgörande om en spekulant är intresserad eller inte.

  Hur inreder man? vart ska man lägga fokus?

  - Det är alltid bra att utgå med en neutral och ljus grund. Se till att färger och mönster hänger ihop, det behöver inte nödvändigtvis vara vitt överallt men bara det inte känns rörigt. Det kan därför vara värt att måla över en färgstark fondvägg många gånger just för att det går hem bättre hos de flesta spekulanter. Reparera sådant som är trasigt, saknas det lister i ett rum - fixa det. Och undvik att ha det för personligt med foton och liknande. Spekulanterna måste kunna visualisera och se sig själva i bostaden.

  Hur noga är det med städning?

  - Att det är välstädat och känns fräscht är av stor betydelse. Jag brukar alltid säga till mina kunder att storstädning och plock inför visning kan vara lite jobbigt, men det är också det enda som de behöver göra. Därefter tar jag över rodret och sköter hela affären och de kan luta sig tillbaka. Deras slit med städning och fix lönar sig.

  Behöver man städa i till exempel garderober och köksskåp?

  - Att städa noga i skåp och garderober är inte lika viktigt. Folk kikar mest in där för att se utrymmet och de har full förståelse för att man ändå lever och bor i bostaden. Någonstans måste man ju få plats med allting som man städat undan - såklart.

  Vad ska man absolut undvika?

  - Undvik att ha husdjurens matskålar och leksaker framme. Mitt allra främsta tips rent generellt är - rök aldrig i inomhus!

 • Följ oss på Instagram

  Du har väl inte missat att vi finns på Instagram? Här kan du tjuvkika på våra nyinkomna bostäder och se vad som händer bakom kulisserna på vårt kontor på Drottninggatan 10 i Karlstad.

  Följ oss på Instagram: lansfastkarlstad

 • Samarbete med HSB Värmland

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och HSB Värmland har tecknat ett samarbetsavtal som du som bor i en HSB lägenhet kan dra nytta av när du ska sälja din bostad. Vi har tagit fram en rabatterad fast prislista gällande arvodet så att du alltid vet vad slutnotan blir.
  När du står inför en av ditt livs största affärer, är en sak viktigare än allt annat: Att affären blir så trygg och bra som möjligt.
  När du köper eller säljer en bostad tillsammans med oss får du hela vår samlade kunskap. Vi håller fokus på rätt saker och genom att erbjuda dig professionell fastighetsförmedling, kloka lån och en mer personlig bankrelation, lotsar vi dig genom affären till trygghet och en sund ekonomi.
  Välkommen att kontakta oss för mer information på 054-775 16 55 eller karlstad@lansfast.se

 • Vad är min bostad värd?

  Vill du veta hur du får bäst betalt för din bostad? Vad händer med priserna i Karlstad? Planerar du att sälja din bostad men vill först veta hur prisbilden ser ut för just din bostad?


  Vi kommer kostnadsfritt hem till dig och svarar på alla dina frågor kring boende och att byta bostad. Välkommen att kontakta oss på telefon: 054-775 16 55 eller mail: karlstad@lansfast.se

 • Rabatt för dig som är kund hos Länsförsäkringar

  Vi ger dig LF-rabatt på förmedlingsarvodet på din villa eller bostadsrätt när du säljer genom oss.

  Kontakta oss så berättar vi mer.

Våra bostäder

Visa alla 44 träffar

Villa - Molkom

Blombacka Bruks Väg 42a

Pris: 495 000 kr

Antal Rum: 9

Boarea: 228 m2

Tomtarea: 4 210 m2

Visning: Sön 26 Nov 14:30 - 15:30

Bostadsrätt - Karlstad

Mariedalsgatan 1

Pris: 1 995 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 98 m2

Visning: Sön 26 Nov 12:30 - 13:15

Villa - Vålberg

Orrvägen 5

Pris: 350 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 124 m2

Tomtarea: 581 m2

Visning: Ons 29 Nov 12:00 - 12:30