Kristinehamn

Vid Vänerns nordöstra hörn i vackra Värmland ligger Kristinehamn, en skärgårdskommun med 24 000 invånare. Staden fick sitt namn och stadsprivilegier 1642 av drottning Kristina. Här låg länge den viktigaste hamnen för utskeppning av järnet från Bergslagen, och än i dag finns här en livaktig hamn som sommartid trafikeras av turbåtar. Läget utmed E18 och E26 sörjer tillsammans med de fina tågförbindelserna för goda kommunikationer. Knappt tre mil norrut ligger Storfors naturskönt beläget vid Bergslagskanalens åar, sjöar, kanaler och slussar som likt ett blått band slingrar sig genom kommunen.
När våren är som skönast vallfärdar de som älskar bakverk till Kristinehamns Cupcakekalas som går av stapeln den andra lördagen i maj. I augusti är det dags för vattenfestivalen Rafting, och året runt går det att ta en promenad längs den vackra vägen utefter stranden och njuta av Pablo Picassos 15 meter höga skulptur av hustrun Jacqueline. Statyn skänktes till staden av konstnären själv. Gör som Picasso, välj Kristinehamn!

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 37 i Kristinehamn, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kristinehamn!

Boka fri värdering

Lasse Andersson

Registrerad Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Kristinehamn

0550-100 50

kristinehamn@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 20 träffar

Villa - Storfors

Kyrkogatan 13

Pris: 375 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 114 m2

Tomtarea: 1 771 m2

Tomt - Storfors

Sävviken Fritid

Pris: 75 000 kr

Tomtarea: 1 064 m2

Bostadsrätt - Kristinehamn

Stampbrogatan 22

Pris: 575 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 71 m2

Visning: Mån 20 Nov 16:00 - 16:45