Skellefteå

Bygden är gammal, men staden är ung – folk har bott här i 6000 år, men Skellefteå grundades först i mitten av 1800-talet. Läget är strategiskt vid Skellefteälven, på gruvfält som är världens mineralrikaste. Så kallas staden ibland Guldstaden också. Ett bra smeknamn tycker vi, för här är det guld att leva, på många vis. Det västerbottniska landskapet är storslaget, kontrasterna mellan årstiderna skarpa och tillvaron i trakten trygg och rik på möjligheter.  Boende finns i alla former, från de modernaste av lägenheter i staden till de charmigaste av naturnära trävillor – varför inte vid havet, med bara en kort pendling in till stan?

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsfastighet eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 46 i Skellefteå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Skellefteå!

Boka fri värdering

Besök oss

Nygatan 46, Skellefteå

0910-77 90 00

skelleftea@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 31 träffar

Bostadsrätt - Skellefteå

Skiftesgatan 43D

Pris: 395 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 44 m2

Visning: Tor 26 Okt 17:15 - 17:45

Bostadsrätt - Skellefteå

Frögatan 468

Pris: 625 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 77,5 m2

Visning: Tor 26 Okt 18:15 - 18:45

Bostadsrätt - Skellefteå

Nyckelgatan 74

Pris: 775 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 2

Boarea: 70 m2