Mäklare Köping

Köping

Jo, det är Mälarens sötsalta vatten som rinner genom vår lilla stad, som likt andra städer vid vatten har legat på sin plats väldigt länge – ”nya staden” i Köping började växa fram redan på 1600-talet då drottning Kristina fick tomtmark på östra sidan om ån i gåva. Idag bor här 18 000 ungefär, ytterligare knappt tiotusen i kommunen. Belägen längst in i Mälardalen från Stockholm och Östersjön sett, är trakten förstås präglad av både historia och underskön natur med klippor, skog och massor av vatten. Köping har goda kommunikationer: tåg går längs Mälarbanan, E18 passerar här, liksom en hel del sjöfart till Köpings viktiga insjöhamn. Näringslivet här är rikt och levande, med flera stora företag.

Mäklare Köping

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storagatan 5 i Köping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Köping!

Boka fri värdering

Rebecca Hellström

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Storagatan 5, 731 32, Köping

0221-84480

koping@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Köping

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 40 träffar
Måla 455 - Fritidshus

Fritidshus - Arboga

Måla 455

Pris: 1 150 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 50 m2

Tomtarea: 800 m2

Strömgatan 6  - Parhus

Parhus - Arboga

Strömgatan 6

Pris: 2 975 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 112 m2

Tomtarea: 401 m2

Bergsgatan 8 - Villa

Villa - Köping

Bergsgatan 8

Pris: 1 975 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 122 m2

Tomtarea: 1 124 m2

Visning: Ons 20 Jun 17:00 - 17:45

Våra tjänster