Mäklare Alingsås

Alingsås

Här trivs vi väldigt bra tillsammans med ungefär 25 000 andra invånare i vår lilla stad, som ändå är dubbelt så stor som Vårgårda och Herrljunga som är centralorterna i sina respektive kommuner. Hela trakten är präglad av det typiskt västsvenska landskapet med skog och slätt, sjöar, dalgångar och åar, till exempel Säveån och Lillån som flyter genom Alingsås. Här finns ett rikt utbud av varierande bostadstyper att slå sig ner med, för var och en som vill leva ett gott och aktivt liv i lugn och ro, inklusive skogs- och lantbruksfastigheter. Kommunikationerna är goda såväl inom kommunerna som mellan dem, och förstås till kusten och Göteborg med allt vad det innebär av vidare möjligheter.

Mäklare Alingsås

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Norra Strömgatan 5 i Alingsås, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Alingsås!

Boka fri värdering

Kristoffer Jansson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Norra Strömgatan 5, 441 22, Alingsås

0322-63 64 63

alingsas@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Alingsås

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 44 träffar
Norsesundsvägen 81 - Villa

Villa - Alingsås

Norsesundsvägen 81

Pris: 1 250 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 52 m2

Tomtarea: 2 180 m2

Visning: Ons 04 Jul 17:00 - 18:00

Västerskogsvägen  - Villa

Villa - Alingsås

Västerskogsvägen

Pris: 3 122 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 178 m2

Tomtarea: 0 m2

Västerskogsvägen - Villa

Villa - Alingsås

Västerskogsvägen

Pris: 2 785 000 kr

Antal Rum: 8

Boarea: 182 m2

Tomtarea: 0 m2

Våra tjänster