Åmål

Vi har förmånen att själva bo i och arbeta med ett litet stycke Sverige som verkligen är något utöver det vanliga, i de ovanligt vackra landskapen Dalsland och Värmland, mellan jättesjön Vänern i öster och grannen Norge i väster. Åmål, Mellerud och Säfflre ligger alla kloss i Vänern. Bengtsfors är också omgivet av vatten, inkilad som den lilla staden är mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen. Kommunikationerna är bra, med E45 som löper längs Vänern (en av Sveriges vackraste vägsträckor tycker vi!), buss och tåg och flygplatser i både Karlstad och Trollhättan.

Din lokala mäklare i Åmål

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Torggatan 5 i Åmål, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Åmål!

Boka fri värdering

Victor Rönning

Registrerad Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Torggatan 5, Åmål

0532-61601

amal@lansforsakringar.se

Våra bostäder

Visa alla 19 träffar

Villa - Fengersfors

Humletorp 102

Pris: 795 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 113 m2

Tomtarea: 1 140 m2

Visning: Tor 01 Feb 16:00 - 17:00

Tomt - Åmål

Kuttergatan 7

Pris: 590 000 kr

Tomtarea: 464 m2

Bostadsrätt - Åmål

Malmgatan 3

Pris: 325 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 70 m2

Visning: Tis 23 Jan 16:00 - 17:00

Våra tjänster