Falköping

Falköping ligger mitt i den bördiga Falbygden, mellan Ålleberg och Mösseberg. Trakten är bebodd sedan slutet av istiden och här finns ett stort antal fornlämningar. 5 000 år gamla stenåldersgravar är vanligare i Falbygden än någon annanstans i norra Europa, och det finns till och med en gånggrift på S:t Olofsgatan mitt inne i Falköping. Sedan medeltiden har det funnits en handelsplats här. Befolkningen uppgår idag till drygt 16 000 personer. Eftersom Falköping är en järnvägsknut är kommunikationerna mycket goda. De båda cykellederna Västgötaleden och Sverigeleden passerar staden, och för den som vill ta sig fram med mer andakt finns den 40 km långa Pilgrimsleden från Falköping till Varnhem. Tidaholm ligger 30 km öster om Falköping. Här låg Vulcanfabriken, som vid förra sekelskiftet var världens största tändsticksfabrik. Nu fylls de gamla fabrikslokalerna av Tidaholms museum, som berättar om ortens industrihistoria.

Din lokala mäklare i Falköping

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 1 i Falköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Falköping!

Boka fri värdering

Mimmi Johansson

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Storgatan 1, Falköping

0515-69 40 40

mimmi.johansson@lfr.se

Våra bostäder

Visa alla 6 träffar

Bostadsrätt - Falköping

Wetterlinsgatan 28 C

Pris: 115 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 38,5 m2

Visning: Tor 25 Jan 16:30 - 17:00

Bostadsrätt - Falköping

Sankt Sigfridsgatan 42 A

Pris: 295 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 57 m2

Visning: Mån 22 Jan 16:30 - 17:15

Villa - Falköping

Götavägen 34

Pris: 2 100 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 121 m2

Tomtarea: 798 m2

Visning: Tis 23 Jan 17:00 - 18:20

Våra tjänster