Centrum

Sveriges andra största stad är den bästa på massor av sätt, tycker vi som bor här. Göteborg är en behändig storstad, full av upplevelser och rik på kontraster. Kulturellt är staden präglad av utsikten västerut – visste du till exempel att Göteborgsordet ”sjapp” kommer från engelskans ”shop” och är ett arv från tidiga kontakter med brittiska sjöfarare? Centrala Göteborg bjuder på landmärken som Avenyn, Liseberg och Feskekôrka. Linnéstaden nämner vi gärna för dess vackra äldre innerstadsbebyggelse och restauranger och charmiga shopping. Pricken över i får bli att Göteborg ligger vid en fantastisk kust, med klippig skärgård och salta bad.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Östra Hamngatan 32 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Centrum!

Boka fri värdering

Besök oss

Östra Hamngatan 32, Göteborg

031-708 66 00

gbg.centrum@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 66 träffar

Bostadsrätt - Göteborg

Seglaregatan 4

Pris: 5 295 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 91,8 m2

Visning: Sön 26 Nov 14:00 - 14:30

Bostadsrätt - Göteborg

Helmutsrogatan 5B

Pris: 2 200 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 44 m2

Visning: Sön 19 Nov 16:00 - 16:30

Bostadsrätt - Göteborg

Blåsutgatan 5

Pris: 2 150 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 41,3 m2

Visning: Sön 26 Nov 15:15 - 15:45