• LF Hisingen söker fastighetsmäklare

  Som en av de marknadsledande aktörerna på Hisingen växer vi och behöver bli fler. Nu söker vi en fastighetsmäklare med stort engagemang som vill ge kunderna absolut bästa service. Vi är ett team med 7 mäklare och 2 mäklarassistenter som trivs tillsammans och har roligt på jobbet. Samtidigt ställer vi höga krav på oss själva och varandra när det gäller driv och kvalitet. För rätt person erbjuds mycket goda möjligheter och tillfälle att jobba i ett positivt och utvecklande gäng.
  För oss är inte det viktigaste hur länge du varit mäklare eller var du ev. har jobbat utan vi efterfrågar en positiv, resultatinriktad och kvalitetsmedveten mäklare med nöjda kunder i fokus.

  Vår målsättning är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och vi är ett av kontoren i Göteborg med absolut högsta snitten gällande omsättning/mäklare.
  Vill du veta mer eller söka tjänsten är du välkommen att kontakta Mario Kotur
  031-62 83 67 eller mario.kotur@lansfast.se. Självklart behandlas alla kontakter konfidentiellt.

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en heltäckande fastighetsförmedling med ett unikt koncept. Både bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak, ingen annan kan erbjuda en så komplett tjänst! Vi är den snabbast växande fastighetsmäklarkedjan och just nu den tredje största i Sverige.

 • Vi bjuder på bio

  Funderar du på att sälja vill du så klart veta vad din bostad är värd. Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Bokar du innan julafton får du dessutom två biobiljetter. Vem tar du med dig?

Våra bostäder

Visa alla 46 träffar

Bostadsrätt - Göteborg

Lindholmsvägen 12

Pris: 4 190 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 118 m2

Visning: Sön 26 Nov 14:00 - 14:30

Bostadsrätt - Göteborg

Lambergsgatan 2B

Pris: 1 990 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 44 m2

Visning: Sön 26 Nov 11:30 - 12:00