Öster

Sveriges andra största stad är den bästa på massor av sätt, tycker vi som bor här. Göteborg är en kontrastrik storstad, full av upplevelser, historiskt präglad av sin fantastiska kust, sjöfarten och dess handel och utbyte med världen. Storgöteborg befolkas av sammanlagt bortåt en miljon människor. I de östra delarna kan du välja mellan flera olika centra och snart sagt alla boendetyper, inklusive de lite avskilda där landskapet får tala och tempot är lite lägre. Som det anstår en storstadsregion erbjuder området självklart mycket goda kommunikationer i form av såväl motor- och ringleder som bussar, tåg och spårvagn.

Din lokala mäklare i Göteborg Öster

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Östra Hamngatan 32 i Göteborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i östra Göteborg!

Boka fri värdering

Besök oss

Östra Hamngatan 32, Göteborg

031-788 18 30

gbg-oster@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 115 träffar

Bostadsrätt - Angered

Bandtraktorgatan

Antal Rum: 4

Boarea: 109 m2

Villa - Angered

Vattentornsgatan 34

Pris: 1 995 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 121 m2

Tomtarea: 152 m2

Visning: Sön 28 Jan 14:15 - 15:00

Bostadsrätt - Agnesberg

Steken 2 C

Pris: 1 095 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 34,5 m2

Visning: Sön 28 Jan 13:00 - 13:30

Våra tjänster