Väster

Är du också en sådan som vi, som har svårt att välja? Storstad eller småstad? Landsbygden eller tätorten? Skogen eller havet? Då har du kommit rätt, för i vår lilla del av världen behöver du inte välja. Göteborg är förstås storstadsmotorn här, bara att gasa på om du vill. Eller låt stan brumma tryggt i bakgrunden medan du njuter av några av västkustens allra bästa bitar, Långedrag och Näset inte minst, med sina underbara hamnar och stränder. Trakten sträcker sig sedan söderut via Askim till Billdal, som faktiskt spiller över gränsen till Halland. Så här finns massor att välja på, vad gäller såväl bostadstyper som livsstil. Och det bästa är kanske, som sagt, att vad du än väljer så har du de andra alternativen kvar.

Din lokala mäklare i Gbg Väster

Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Askims Verkstadsväg 17 i Askim, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i västra Göteborg!

Boka fri värdering

Våra bostäder

Visa alla 21 träffar

Bostadsrätt - Västra Frölunda

Guldringen 34

Pris: 2 290 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 91,5 m2

Visning: Ons 31 Jan 16:30 - 17:00

Bostadsrätt - Västra Frölunda

Nya Varvsallén 23

Pris: 7 850 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 180 m2

Visning: Sön 28 Jan 12:00 - 12:45

Villa - Västra Frölunda

Jordgubbsvägen 5

Pris: 5 950 000 kr

Antal Rum: 7

Boarea: 94 m2

Tomtarea: 1 474 m2

Våra tjänster