Kinna

Trakterna kring Kinna och Svenljunga är, tycker vi som valt att slå oss ner här, en pärla. Eller kanske mer som en perfekt balanserad måltid – lagom av allt, så att man blir mätt men ändå sugen på mer. De båda kommunerna bebos av sammanlagt knappt 45 000 människor, varav de flesta i Marks kommun där Kinna är centralort. Ganska litet och behändigt – men så har vi Storgöteborg som granne, med nästan en miljon människor med allt vad det innebär av utbud, service och lockelser. Och landskapet här i södra Västergötland är väldigt trivsamt, kuperat och rikt på skog, glittrande av vatten här och där. Gillar du friluftsliv kommer du att finna dig till rätta här.

Din lokala mäklare i Kinna

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Boråsvägen 32 i Kinna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kinna!

Boka fri värdering

Besök oss

Boråsvägen 32, Kinna

0320-785590

kinna@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 3 träffar

Bostadsrätt - Kinna

Fredensborgsgatan 1

Pris: 900 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 67,5 m2

Visning: Mån 29 Jan 17:00 - 17:45

Villa - Hyssna

Spinnrocksvägen 1

Pris: 2 400 000 kr

Antal Rum: 7

Boarea: 109 m2

Tomtarea: 1 325 m2

Visning: Sön 28 Jan 14:30 - 15:30

Lokal - Kinna

Backagårdsgatan 2

Pris: 3 950 000 kr

Tomtarea: 7 664 m2

Våra tjänster