Kungälv

Kungälv är en jättecharmig liten stad med knappt 25 000 invånare, vilket är drygt hälften av alla som bor i Kungälvs kommun. Kungälv har länge varit en viktig ort i regionen, historiskt med exempelvis Bohus fästning. Hela trakten präglas förstås av havet och skärgården, en klippig och kuperad kustremsa med många öar. Marstrandsön och Koön hyser seglingsmetropolen Marstrand, en av Sveriges vackraste platser om vi får tycka, med sin trähuscharm och sina ljuvliga bad. Kommunikationerna är goda inom hela kommunen och givetvis till närbelägna Göteborg.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

Boka fri värdering

Besök oss

Kungälv

0303-180 50

kungalv@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 33 träffar

Villa - Hålta

Bäckvägen 10

Antal Rum: 0

Boarea: 55 m2

Tomtarea: 1 091 m2

Villa - Romelanda

Duvesjön 180

Pris: 1 895 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 47 m2

Tomtarea: 1 650 m2

Visning: Sön 26 Nov 14:30 - 15:30

Nyproduktion - Kareby

Nyproduktion Parhus i Kareby

Pris: 0 - 4 495 000 kr

Antal Rum: 5 - 6

Boarea: 0 - 152 m2