Lerum

Lerum är en jättefin liten centralort i Lerums kommun, som inrymmer en handfull väldigt trivsamma mindre tätorter i en underskön del av västra Sverige. Här är blågrönt av sjöar och skog, rikt på charmiga boenden, och fast havet är ett liten bit bort har vi gott om vatten i sjöar och åar – till exempel sjön Aspen och Säveån som rinner förbi Lerum. Här är livet tryggt och bekvämt. Gillar du friluftsliv kommer du inte att sakna något, särskilt rid- och golfanläggningar finns det gott om. Storstaden är inte långt bort: Göteborg är närmsta granne i väster, och kommunikationerna är riktigt bra med E20, Västra stambanan och Landvetter inom nära räckhåll.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Lilla Torget 7 i Lerum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Lerum!

Boka fri värdering

Madeleine Sandström

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Lilla Torget 7, Lerum

0302-55570

lerum@lansforsakringar.se

Våra bostäder

Visa alla 19 träffar

Villa - Lerum

Norra Häcksjöbäcksvägen 4

Pris: 3 900 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 118 m2

Tomtarea: 1 123 m2

Visning: Sön 26 Nov 14:30 - 15:00

Rad-/Kedjehus - Lerum

Gunnar Wennerbergs Väg 21

Pris: 3 200 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 127 m2

Tomtarea: 197 m2

Visning: Sön 26 Nov 13:00 - 13:30

Bostadsrätt - Sjövik

Hovgårdsvägen 8

Pris: 895 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 3

Boarea: 83,5 m2