Lidköping

Om du redan bor här i våra trakter, så behöver vi nog inte säga så mycket till dig – du vet att Lidköpingstrakten helt enkelt är bland det bästa Sverige har att erbjuda. Om du inte bor här, men är nyfiken – fortsätt utforska! Lidköping självt är en pärla fler borde upptäcka, med sitt historiska djup och fantastiska läge längst ner i Kinneviken, blickande upp mot jättesjön Vänern, gamla staden och nya staden som hälsar varandra från varsin sida om ån Lidan. Landskapet just här och i Götene domineras såklart av Vänern och allt vad den betyder i form av bad- och båtliv, men Västergötland är på det hela taget generöst mot dig som gillar friluftsliv – vatten överallt, djupa skogar och öppna slätter.

Din lokala mäklare i Lidköping

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Lidbecksgatan 2 i Lidköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Lidköping!

Boka fri värdering

Julia Svensson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Lidbecksgatan 2, 531 02, Lidköping

0510-540 540

lidkoping@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Lidköping

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 12 träffar

Villa - Lidköping

Björnvägen 12

Pris: 1 950 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 134 m2

Tomtarea: 427 m2

Visning: Ons 25 Apr 16:30 - 17:30

Bostadsrätt - Lidköping

Wennerbergsvägen 7 A

Pris: 945 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 76,5 m2

Visning: Ons 25 Apr 17:30 - 18:00

Villa - Lidköping

Hovby Fredriksholm 1

Pris: 3 200 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 152 m2

Tomtarea: 3 911 m2

Visning: Mån 23 Apr 16:30 - 17:30

Våra tjänster