Mäklare Tanum - Strömstad

Tanum - Strömstad

Tanums, Strömstads och Sotenäs kommuner är de nordligaste kustkommunerna i Bohuslän som samtliga gränsar till Norge. Området har förstås präglats historiskt av kusten, havet, öarna och fisket. Landskapet är bedövande vackert, med skärgård, fjordar och kulturlandskap. Kommunerna är ganska små till befolkningen, med mellan 10 000 och 15 000 invånare vardera. Här finns allt du och familjen kan tänkas behöva i form av service och utbud, och vill du fylla på med lite storstadspuls emellanåt är det inte långt till Göteborg.

Mäklare Tanumshede

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Affärsvägen 18 i Tanumshede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Tanum, Strömstad och Sotenäs!

Boka fri värdering

Robin Hein

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Affärsvägen 16, 457 30, Tanumshede

0525- 222 33

tanum.stromstad@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Tanum - Strömstad

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 75 träffar
Gultjärn 42 - Tomt

Tomt - Tanumshede

Gultjärn 42

Pris: 1 600 000 kr

Tomtarea: 2 612 m2

Flundrestigen 25 - Fritidshus

Fritidshus - Tanumshede

Flundrestigen 25

Pris: 2 895 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 55 m2

Tomtarea: 1 352 m2

Sjöröd 6 - Fritidshus

Fritidshus - Fjällbacka

Sjöröd 6

Pris: 695 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 49 m2

Tomtarea: 3 037 m2

Visning: Sön 10 Jun 13:30 - 14:30

Våra tjänster