Trollhättan

Trollhättan har historia här på platsen, överdådigt vid Göta Älv vid Vänerns södra stränder, sedan medeltiden, även om namnet Trollhättan inte började användas förrän på 1400-talet. Naturen i trakten är skiftande och ibland dramatisk, med forsar och fall, klippor och skog. Trollhättan och Lilla Edet, som ligger en bit söderut längs älven, är del av en levande och kontrastrik region med Storgöteborg som motor och väldigt bra kommunikationer med tåg, bussar, E45 och flera riksvägar. Näringslivet har traditionellt vilat på några större industriföretag, men idag har Trollhättan också blivit ett centrum för svensk filmproduktion. Hälften av all långfilm i Sverige spelas in här, vilket har satt Trollhättan på kulturkartan och gett stan smeknamnet Trollywood.

Din lokala mäklare i Trollhättan

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Föreningsgatan 18 i Trollhättan, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Trollhättan!

Boka fri värdering

Besök oss

Föreningsgatan 18, Trollhättan

0520-49 90 96

trollhattan@lansforsakringar.se

Våra bostäder

Visa alla 7 träffar

Bostadsrätt - Trollhättan

Sädesbingen 9

Pris: 590 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 87,5 m2

Visning: Ons 24 Jan 16:30 - 17:30

Bostadsrätt - Trollhättan

Repslagaregatan 1 D

Pris: 595 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 38 m2

Visning: Mån 22 Jan 17:00 - 18:00

Villa - Trollhättan

Lilla Vårviksvägen 32

Pris: 2 800 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 110 m2

Tomtarea: 364 m2