Uddevalla

Uddevalla är en lagom liten stad i en härlig trakt som inte minst präglas av ett underskönt och kontrastrikt landskap. Här finns både fjäll, skärgård och fjordar, mest känd är kanske Byfjorden som sträcker sig hela vägen in i Uddevalla och fortsätter i Bäveån som genomkorsar stan. Kommunikationerna är mycket goda, det går snabbt och smidigt att ta sig fram och tillbaka till Göteborg för dig som pendlar till jobb likaväl som för dig som söker storstadens utbud av nöje, shopping och kultur. Stanna annars gärna i Uddevalla, här finns mycket att uppleva – en trygg och trivsam tillvaro på världens vackraste västkust, till exempel.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Norra Drottninggatan 1 i Uddevalla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Uddevalla!

Boka fri värdering

Michael Karlsson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Norra Drottninggatan 1, Uddevalla

0522-148 25

uddevalla@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 32 träffar

Bostadsrätt - Uddevalla

Söndagsvägen 6

Pris: 2 197 750 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 74,5 m2

Villa - Färgelanda

Bergsvägen 6

Pris: 1 895 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 145 m2

Tomtarea: 798 m2

Visning: Lör 02 Dec 11:00 - 12:00

Bostadsrätt - Uddevalla

Fredagsvägen 27

Pris: 1 495 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 109 m2

Visning: Mån 27 Nov 16:30 - 17:30