Uddevalla

Uddevalla är en lagom liten stad i en härlig trakt som inte minst präglas av ett underskönt och kontrastrikt landskap. Här finns både fjäll, skärgård och fjordar, mest känd är kanske Byfjorden som sträcker sig hela vägen in i Uddevalla och fortsätter i Bäveån som genomkorsar stan. Kommunikationerna är mycket goda, det går snabbt och smidigt att ta sig fram och tillbaka till Göteborg för dig som pendlar till jobb likaväl som för dig som söker storstadens utbud av nöje, shopping och kultur. Stanna annars gärna i Uddevalla, här finns mycket att uppleva – en trygg och trivsam tillvaro på världens vackraste västkust, till exempel.

Din lokala mäklare i Uddevalla

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Norra Drottninggatan 1 i Uddevalla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Uddevalla!

Boka fri värdering

Rickard Rönnberg

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Norra Drottninggatan 1, 451 26, Uddevalla

0522-148 25

uddevalla@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Uddevalla

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 22 träffar

Villa - Uddevalla

Kantarellstigen 13

Pris: 2 495 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 88 m2

Tomtarea: 642 m2

Visning: Tor 03 Maj 16:30 - 17:30

Villa - Uddevalla

Bokenäs Kärrs Väg 4

Pris: 1 795 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 60 m2

Tomtarea: 1 443 m2

Visning: Tis 01 Maj 12:00 - 13:00

Tomt - Uddevalla

Åsholmsvägen 2

Pris: 3 495 000 kr

Tomtarea: 528 m2

Våra tjänster