Mäklare Vara

Vara

Vi jobbar med vad vi själva tycker är världens bästa hemtrakter, de tre grannkommunerna Vara, Essunga och Grästorp. Tillsammans hyser de runt 25 000 invånare, så det finns plats för fler i vår del av Västergötland, strax söder om Vänern och väster om Vättern. Göteborg ligger bara en dryg timme bort, så de gånger vi längtar efter storstadspuls är klivet inte långt. Andra lite större orter i närheten är Trollhättan, Borås och Lidköping. Kommunikationerna är bra i regionen, med både buss och tåg. Med det sagt – den stora förtjänsten med vår trakt, tycker vi, är lugnet i de charmiga småorterna. Och förstås den Västgötska naturen, med de stora sjöarna.

Mäklare Vara

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora Torget 4 i Vara, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Vara!

Boka fri värdering

Therese Häggsjö

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Stora Torget 4, 534 21, Vara

0512-128 70

vara@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Vara

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 19 träffar
Södra Kedum Korsmaden 5 - Fritidshus

Fritidshus - Vara

Södra Kedum Korsmaden 5

Pris: 325 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 50 m2

Tomtarea: 1 335 m2

Visning: Mån 25 Jun 15:30 - 16:00

Juristvägen 2 - Villa

Villa - Vara

Juristvägen 2

Pris: 2 545 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 129 m2

Tomtarea: 1 502 m2

Almgatan 2B - Bostadsrätt

Bostadsrätt - Vara

Almgatan 2B

Pris: 400 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 66 m2

Visning: Tis 19 Jun 18:00 - 18:30

Våra tjänster