Nyproduktion Parhus i Kareby, Kareby

Nyproduktion, 5 - 6 rok, 0 - 152m2 Pris: 0 - 4 495 000 kr

Nyproduktion Parhus i Kareby

Vi kan nu erbjuda 4 st parhus med inflytt redan mars 2018! Husen förmedlas genom paketpris och du slipper byggnadskreditiv - försäljning genom först till kvarn! Rymliga tvåplanshus på 152 kvm. Huset erbjuder fyra sovrum, två vardagsrum, två badrum, påkostat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet på nedre plan. Bra planlösning som gör att man enkelt kan ändra antalet sovrum. Husen präglas av hög standard, Marbodalkök, helkaklade badrum, klinker i hall och tvättstuga, stora fönster, vattenburen golvvärme på både övre och nedre plan. Låga energikostnader genom ett mycket bra och energisnålt värmesystem via luftvärmepump. För dig som önskar bo i ett nytt trevligt område med vacker natur med närhet till Kareby och Kungälv centrum, barnomsorg, hav, badsjöar och golfbana! Området är populärt bland barnfamiljer, omtyckt mysig skola och aktiv idrottsförening. Kareby centrum ligger endast ca fem kilometer från Kungälvs centrum en stadsdel som växer med bland annat ett köpcentrum som snart skall stå klart. Ingetorpssjön är en populär fin badsjö som ligger på kort avstånd samt Svartedalens naturreservat. Kareby har ett utbud av matbutik, bageri, pizzeria, skola upp till årskurs sex. Bussen tar ca 15 minuter från Kareby in till centrala Kungälv och det finns även cykelväg in till Kungälvs centrum. Att köpa nyproduktion ger många fördelar. Förutom ett nytt boende som du kan vara med att påverka i materialval får du fördelar som låga driftkostnader, fri fastighetsskatt dom första 15 åren, dom nya amorteringskraven berör inte heller nyproduktion.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Nyproduktion Parhus i Kareby - Kareby

Kommun

Kungälv

Typ

Nyproduktion

Boarea

0 - 152m2

Rum

5 - 6 rok

Status

Pågående

Område

Kareby

Tillträde

Hus A-B 9 mars, Hus C-D 23 mars

Bostäder

4

Pris

0 - 4 495 000 kr

0 - 29 572 kr/m2

Ansvarig mäklare

Karin Rolland

Franschisetagare/mäklare

Läs mer om Karin Maila mig

Extra kontaktperson

Yvonne Karlsson

Franschisetagare/mäklare

Läs mer om Yvonne Maila mig

Bostäder

Omgivning

Visning

Är du intresserad av att vet mer? Välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig till en riktigt bra bostadsaffär!

Nyproduktion Parhus i Kareby, Kareby

Nyproduktion, 5 - 6 rok, 0 - 152m2 Pris: 0 - 4 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Skattesats:

34.12

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola