Namn: Telefon: E-post: Fritext: (Om dig, var du vill jobba och med vad) Bifoga CV: Bifoga Personligt brev:
 

Bli franchisetagare för ett varumärke som står för förtroende och trygghet

Som franchisetagare hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling stöttas du av ett grundmurat varumärke, som mer än något annat inom branschen för finansiella tjänster förknippas med förtroende och trygghet. Som franchisetagare är du en del av det lokala länsförsäkringsbolagets erbjudande kan du bygga en heltäckande fastighetsförmedling som ger både köpare och säljare en helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Varannan villa och bostadsrätt och vartannat fritidshus är försäkrat i Länsförsäkringar.

Sveriges bostadssäljare och bolånekunder har även sagt sitt. Enligt Svenskt Kvalitetsindex 2011 hamnar både Länsförsäkringars fastighetsförmedling och bolån i topp vad gäller kundnöjdhet. Sen blev vi även utsedda till Årets Bank 2011 av tidningen Privata Affärer. Låter det som ett bra kontaktnät för en franchisetagare att starta med? Hör gärna av dig så berättar vi mer. Titta på filmerna här under så får du höra några franchisetagares erfarenheter.

Är du idag en etablerad fastighetsmäklare som kan hantverket och har ambitionen att utveckla verksamheten i egen regi? Vi söker för närvarande framgångrika fastighetsmäklare och blivande entreprenörer som vill bli franchisetagare till nedanstående orter.

STAD

KONTAKT

Eslöv

Christel Nilsson, 0709-53 18 75
christel.nilsson@lansforsakringar.se

Malmö Håkan Jonsson, 0708-70 49 06
hakan.jonsson@lansforsakringar.se
Åstorp Christel Nilsson, 0709-53 18 75
christel.nilsson@lansforsakringar.se

 

Se vad våra framgångsrika franchisetagare säger
Krister Hempel från Nässjö och Helena Söderström från Gävle berättar om kontorens framgångskonceptHelena Söderström från Gävle och Mats Mungård från västerås berättar om varför de valt Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

MikaelMikael Israelsson , franchisetagare

Mikael Israelsson började som franchisetagare i Solna, Sundbyberg och Bromma. Han tillsammans med några kollegor var en av de första som startade i Stockholm med en bobutik i Solna/Sundbyberg hösten 2008. För ett år sedan utökades verksamheten med ytterligare en bobutik i Bromma där han nu är franchisetagare.

"Att vara franchisetagare i Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sina klara fördelar. När vi öppnade kunde vi direkt ta en självklar plats på marknaden. Vi behövde inte förklara var vi kom ifrån. Med varumärket i ryggen blir det väldigt mycket upp till dig själv om du ska lyckas.

En annan fördel är att vi kan ge våra kunder en service med ett heltäckande koncept. Ingen annan mäklare kan med gott samvete säga att de har fastighetsmäkleri, bank och försäkring under samma tak och samma varumärke. Vi har ett mycket bra samarbete med Länsförsäkringar. Vi gör kundaktiviteter tillsammans och vi har rådgivare från både bank och försäkring som sitter på våra kontor.

Jag är övertygad om att vi bara är i början av vår resa. Vi märker redan att det finns ett stort intresse från framför allt studenterna att arbeta hos oss. Med möjlighet att rekrytera de bästa kommer vi på allvar att kunna utmana de två största inom en inte allt för avlägsen framtid."