Sälja min bostad - En säljguide för dig som ska sälja din bostad

I vår säljguide informerar vi kort om de viktigaste stegen när du funderar på att sälja din bostad. Att bestämma sig för att sälja sin bostad är ett stort beslut. Sedan kommer frågorna: Hur kan jag försäkra mig om att få rimligt betalt? Hur ser marknaden ut? Ska jag renovera innan jag säljer? Hur mycket pengar får jag över till min nya bostad?

Säljguide

Det finns många frågor och det är just sådana frågor vi kan ge svaren på om du ska sälja din bostad, och vi gör det gärna så fort du ger oss chansen. En fråga vi vill lyfta här och nu är den som handlar om hur du går till väga, en kort säljguide som kan ge inblick i vilken ände du börjar. Vi rekommenderar att du börjar med att läsa igenom vår säljguide, det kommer kanske många frågor. En fråga kan till exempel vara, är det nödvändigt att anlita en mäklare?

Sälja min bostad via mäklare?

Vårt svar är ja; om du ska sälja och vill försäkra dig om en trygg och bra bostadsaffär ska du göra det. Genom att vända dig till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling lämnar du över ansvaret till kunniga mäklare som tar hand om allt från att värdera, kalkylera och annonsera, till att lotsa köparen genom juridik, ekonomi och försäkringsfrågor. Hos oss finns nämligen allt samlat på samma ställe: fastighetsmäklare, bank och försäkring.
Det är det vi kallar heltäckande fastighetsförmedling.

Sälja med en mäklare, fastighetsmäklare som erbjuder en heltäckande fastighetsförmedling

Ska du till exempel sälja din villa eller din lägenhet kan du ha stor nytta av det:
Våra fastighetsmäklare marknadsför din bostad så att du snabbt hittar intresserade köpare. Genom att vi direkt kan erbjuda dem en bra bankkontakt kan budgivningen komma igång snabbt. Och behöver du själv pengar innan försäljningen är klar, till exempel för att köpa en ny bostad, kan du få hjälp med det också.

Kontakta oss så hjälper vi dig, och är du intresserad så kommer vi och värderar din bostad. Vi erbjuder vi dig en kostnadsfri värdering av din bostad.
Välkommen