Partner

Vi finns nära dig kan dina kvarter, ditt närområde och din ort. Vi känner till marknaden och vad som är på gång i kommunen. Det är en förutsättning om man ska göra en bra bostadsaffär.

Men en bra affär är enligt vår mening även en trygg affär. Vi på Länsförsäkringar har fokus på trygghet och ekonomi. Förrutom att vi kan ge dig kloka lån, vettiga försäkringar och en personlig bankrelation kan vi även erbjuda dig bra förmåner hos våra utvalda partners.STÄD
Flyttstädning
SDB städtjänst kan hjälpa er med flyttstädning i samband med försäljningen av er bostad.


ENERGIDEKLARATION
Energideklaration
Enspecta kan hjälpa dig i samband med försäljningen av din fastighet genom att utföra en energideklaration. Vi utför även överlåtelsebesiktningar.


ANNONSERING
Annonsering av bostaden på hemnet.se
Vill du annonsera din bostad på hemnet.se kostar det 600 kronor, en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Malmö uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning om 300 kronor.


Möbeldepån
Möbeldepån kan hjälpa dig med röjning i samband med försäljningen av din bostad. Vi köper även delar av eller hela bohag.


Energirådgivarna i Skåne
Energirådgivarna i Skåne är kommunala Energi- och klimatrådgivare som kostnadsfritt hjälper till med oberoende och opartiska råd.