Visst borde väl alla få uppleva hur fin din bostad är på sommaren?

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång® ser din lokala mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

 - Vi fotograferar din bostad när den är som vackrast, men säljer när du är redo. 

Låt oss hjälpa dig att fånga din bostad på bild när den är visar upp sig från sin allra bästa sida i sommarljuset. Med vår kostnadsfria tjänst Försprång®,  förbereder vi allting inför din bostadsförsäljning. Vi tar bilder, ordnar all administration och förbereder allt som behövs, men lägger ut den till försäljning först när du känner dig redo. 

Även om du inte riktigt vill släppa taget om sommarens bästa kvällssol riktigt än, kan det vara smart att planera inför en eventuell försäljning av din bostad längre fram. På så sätt är du alltid redo för en smart affär när du väl vill sälja, eller helt enkelt hittar en annan kvällssol som du inte kan tacka nej till. 

Provsälj din bostad

Med vår kostnadsfria tjänst Försprång® kan du provsälja din bostad, innan den läggs ut på öppna marknaden. Det ger dig en god indikation på marknadspriset och kanske till och med ett riktigt bra bud. Du betalar mäklaren först när du accepterat ett bud, och lägenheten blivit såld. Skaffa försprång® helt kostnadsfritt nedan.

Skaffa försprång® helt kostnadsfritt