Var alltid redo för en bra affär – skaffa Försprång nu

Förbered din bostadsförsäljning redan nu, även om du inte nödvändigtvis går i säljtankar. Då är du väl förberedd redan innan du går in i ditt livs största affär!

Med tjänsten Försprång® förbereder din lokala mäklare allt som går att förbereda i förväg för en försäljning. All dokumentation, fotografering och så vidare kommer alltså finnas på plats när du väl känner att det är rätt tid att sälja.

Alltid redo för en bra affär

Tack vare att allt redan är förberett kan du fatta ditt livs beslut i lugn och ro. Du kommer alltid vara redo för en bra affär vilket är perfekt för dig som snabbt behöver sälja eller om du helt enkelt får ett erbjudande som är för bra för att tacka nej till.

Försprångsförsäljning ingår

Kanske vill du testa vattnet lite och känna av marknaden? Vi erbjuder dig att försprångssälja din bostad till speciellt utvalda och köpsugna spekulanter, lite under radarn så att säga, innan du går ut på öppna marknaden. Det ger dig ett bra test av utgångspriset och med lite tur får du ett riktigt bra försprångsbud redan innan bostaden läggs ut.

Skaffa försprång® helt kostnadsfritt!