Värdera din bostad!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Vad är min bostad värd? Den frågan vill du självklart ha svar på om du går i tankar om att sälja. Då ska du kontakta din lokala bobutik och fråga efter en fri bostadsvärdering. Men även för dig som inte planerar att flytta snart, är en värdering intressant. Oavsett om det gäller hus eller villa, fritidshus, bostadsrätt eller någon annan fastighetstyp.

Faktorer som spelar in när vi värderar din bostad är till exempel läget, områdets attraktionskraft och bostadens skick. I samband med värderingen berättar din mäklare mer om hur vi räknar vid en husvärdering och hur marknaden ser ut för tillfället.

Att få en uppskattning av värdet på din bostad och koll på marknaden kan bli kicken du behöver för att sälja. Det kan också bli det som får dig att avvakta. Oavsett vilket, är en värdering av ditt hus ett bra underlag inför ett viktigt beslut.

En kostnadsfri värdering hos oss innebär att din lokala mäklare ger dig en muntlig uppskattning av vad din bostad är värd på marknaden idag. Mäklaren utgår från sin expertis och lokalkännedom för att ge dig en träffsäker fastighetsvärdering.

Mot en kostnad kan vi också hjälpa dig med en skriftlig värdering, så kallad bankvärdering, som du kan använda om du vill lägga om lån eller ta renoveringslån.

Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.