Visa din bostads bästa sida

Vill du sälja med försprång?

Med kostnadsfria Försprång förbereder vi bostadsförsäljningen när ditt hem gör sig som bäst på bild.

Bilderna spelar stor roll på bostadsmarknaden och visst är det svårt att föreställa sig grillkvällarna i somras när trädgården är täckt av snö?

Det smarta med Försprång är att du kan fota när ljuset och grönskan är som finast, och sälja när vintern är som mörkast.

Fota i sommar, sälj i vinter

Förbered bostadsförsäljningen med fotografering och dokumentation när bostaden gör sig som bäst, så att du är redo att sälja när du vill.

När är din bostad som finast?

Vi hjälper dig välja bästa fototillfälle och kommer med tips på hur du kan öka värdet med stajling och renovering. Dessutom kan du trycktesta marknaden med försprångsbud.

Nyrenoverat?

I Försprång® ingår inte bara fotografering och dokumentation, utan även värdering. Perfekt när du precis piffat upp köket.

Skaffa Försprång helt kostnadsfritt

Försprång hjälper dig att, tillsammans med hjälp av dina lokala mäklare, förbereda allt som går att förbereda. Dokument och fotografering är redo till när du vill sälja.

  Sälj när du får som mest

  Går du i säljtankar? Med Försprång är du redo för en bra bostadsaffär när den dyker upp.

  Läs mer

  Spara tid, lägg det på annat

  Ligg steget före med kostnadsfria Försprång, där vi hjälper dig att planera och förbereda din bostadsförsäljning.

  Läs mer

  Förbered ekonomin för din bostadsaffär

  Med kostnadsfria Försprång får du hjälp med helheten. Länsförsäkringar hjälper dig med rådgivning kring ditt lånelöfte, sparande och försäkringar.

  Läs mer