Sniljegången 32, Halmstad

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sniljegången 32 - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Boendeform

  Bostadsrättsradhus

  Byggår

  1979

  Boarea

  116m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Frennarp

  Avgift

  4 828 kr/mån

  inklusive, TV, bredband och bostadsrättstillägg.

  Utgångspris

  2 495 000 kr

  21 509 kr/m2

  Fräscht gavelhus!

  Ta chansen! Sugna på att flytta till barnvänliga och populära Frennarp? Då bör ni inte missa möjligheten att förvärva detta fräscha och välplanerade gavelhus med toppenläge i föreningen, där ni bor med närhet till parkering och lekplats. Bostaden erbjuder bland annat smakfullt inrett kök, två helkaklade badrum i tidlös stil, tvättstuga, 3 bra sovrum och inglasat uterum. Här kommer ni kunna bo i bostadsrätt med villakänsla men slipper betala för lagfart och pantbrev vid förvärv. Vi ses på visning!

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Entré och hall

  Entré med praktiskt klinkergolv som kommer extra väl till pass nu när vintern står på dörren och gruset från gatorna gärna följer med in över tröskeln. Ytterkläder hängs av i hatthyllan som är placerad på väggen till vänster om entrén. Efter att ha lämnat entrén så skiftar klinkern över till parkettgolv som ligger i hall, kök och vardagsrum vilket ger ett enhetligt intryck. i hallen kommer ni även märka av en av fördelarna med att ha ett hörnhus då det finns ett fönster på gaveln, vilket ökar ljusflödet markant.

  Kök

  Köket är placerat direkt till höger om hallen och entrén. Den tidigare mot hallen har öppnats upp vilket gjort både hall och kök än ljusare. Här ryms matbord med plats för ca 4 personer och från matplatsen ser ni lekplatsen. Köket går i stilrena tillval, vilka yttrar sig i vita skåpluckor med rostfria handtag som bryts av med en mörk bänkskiva och smakfull tapet istället för det traditionella med kakel ovanför bänkskivan. Köket innehåller: induktionshäll, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn.

  Tvättstuga

  Från köket nås tvättstugan. I den ligger grått klinkergolv och innehåller en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt varmvattenberedare.

  Badrum

  Badrum i tidlös stil med grått klinkergolv som följer med upp på väggen bakom badkaret och bryter av de vita och helkaklade väggarna. Badrummet innehåller även: wc, kommod, spegel, infällda spottar och golvvärme.

  Vardagsrum

  Generöst tilltaget vardagsrum som rymmer ett rejält vardagsrum samt soffgrupp av modell större, utan att det känns trångt. Härifrån nås även det inglasade uterummet med kvällssol.

  Övre plan

  Hall med anslutande vindsförrå

  I hallen ligger samma typ av laminatgolv som i de tre sovrummen på våningsplanet. Likt i hallen på entréplan finns här ett gavelfönster och hallen fungerar som ett nav då den sammanbinder våningsplanets alla rum. I anslutning till hallen erbjuds goda förvaringsmöjligheter genom den golvade vinden som nås via en utfällbar trappstege.

  Sovrum 1

  Sovrum till höger om trappan sett vetter mot framsidan av huset och har en anslutande klädkammare.

  Badrum

  Likt entréplanets badrum så är även detta helkaklat med klinkergolv. Badrummet innehåller: wc, kommod, spegel, dusch, infällda spottar samt handdukstork.

  Sovrum 2 & 3

  De två andra sovrummen på våningsplanet är placerade till vänster om hallen och erbjuder båda förvaringsmöjligheter i form av dubbelgarderob.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1979

  Uppvärmning

  El + luftvärmepump

  TV

  Via Telia som ingår i månadsavgiften. Kanalpaketet som ingår heter Lagom och för information om vilka kanaler som ingår besök: http://www.telia.se/privat/tv/kanalpaket/lagom/

  Bredband

  Fiber via Telia som ingår i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Inglasat uterum som fick nytt tak 2016. Utanför uterummet ligger trädäck vilket gör att ni slipper tänka på att klippa någon gräsmatta. Både trädäck och uterum erbjuder kvällssol. På framsidan av byggnaden finns även en stensatt uteplats. Information om upplåten mark har ej gått att få fram

  Bilplats

  Fri parkering i området på utmärkta platser. Det finns även garageplatser att hyra(se föreningens hemsida för aktuell kölista).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  2 006 kr/månad

  Elkostnad:

  1 685 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  321 kr/månad

  Total driftkostnad:

  2 006 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden om 1 685kr/mån avser både hushållsel samt uppvärmning.

  Andel i föreningen:

  0,7582%

  Andel av årsavgift:

  0,75816%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1979

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  El + luftvärmepump

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Halmstadhus nr 8

  Lägenhetsnummer:

  2010

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Besök gärna föreningens hemsida som upptaderas fortlöpande: http://www.halmstadshus8.com Kvarterslokal finns att hyra till fester och annat till en kostnad av cirka 150 kr/tillfälle. Bastu & Solarium Tvättplats för bilar Personbilssläp finns att låna gratis för föreningens medlemmar.  Föreningens ekonomi:

  2017 - Föreningen friköpte tomterna från Halmstad kommun.  Gjorda renoveringar:

  2016 - Slutföring av byte rörande plåt på takkupor. 2016 - Byggde om och fräschade upp lekplatserna i området. Fönster bytta 2005.  Annat:

  Föreningen bildades 1977 och det totala beståndet av lägenheter är 146 bostäder samt 98 garage. En stor fördel för de boende är att föreningen har egna fastighetsskötare som går att kontakta vid behov och som har stor kunskap om föreningens bestånd.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  64 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor