Bolshedens Industriväg 38, Billdal

1 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bolshedens Industriväg 38 - Billdal

  Kommun

  Kungsbacka

  Typ

  Garage

  Boendeform

  Bostadsrättslokal

  Byggår

  2016

  Boarea

  72m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Biarea

  36m2

  Våning

  1 av 1 (Ett plan med entresolplan över halva ytan) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Avgift

  3 451 kr/mån

  + moms

  Utgångspris

  1 250 000 kr

  17 361 kr/m2

  Garage om totalt 108 kvm med attraktivt läge i Bolsheden

  Välkommen till detta garage i perfekt storlek för förvaring av båtar, bilar eller motorcyklar men fungerar även bra som lager, kontor alternativt verkstad. Garaget är i ett plan med ett entresolplan över halva ytan. Här uppe finns det bra med yta för soffgrupp, matbord med stolar eller kontorsmöblemang. Ett mindre pentry finns och även ett badrum är nyligen byggt med interiör som dusch, wc och handfat samt spottar i tak. Höjden i lokalen är 5,96 m i första delen och 2,7 m under entresolplanet. Vikportarna mäter 4,2 x 4,8 m (b x h). Byggnaden värms med bergvärme (aerotemper) vilket ger låga driftskostnader och eget FTX-aggregat för ventilationen. Garaget är även försedd med en golvbrunn med oljeavskiljare. Området är inhägnat med fjärrstyrda portar och det är asfalterat runt byggnaderna.

  Ansvarig mäklare

  Philipp Bisping

  Reg. Fastighetsmäklare

  0769-42 24 54

  philipp.bisping@lansfast.se Läs mer om Philipp

  Extra kontaktperson

  Kristian Winsnes

  Reg. Fastighetsmäklare

  0709-507858

  kristian.winsnes@lansfast.se Läs mer om Kristian

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Nybyggd toalett samt dusch, mindre pentry/kök, golvläggning övre plan, målning av lokal, epoximålning av golv nedre plan samt byggt en skiljevägg med dubbeldörrar in till förråd. Avlopp och VV-beredare.

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Övrigt

  Månadsavgiften kommer höjas till 3 520 kr ex moms from jan -20

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Övrigt:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Andel i föreningen:

  3,18961%

  Andel av årsavgift:

  3,57758%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2016

  Fönster:

  Aluminiumfönster med isolerglas

  Ventilation:

  FTX-aggregat

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Renoveringar:

  Nybyggd toalett samt dusch, mindre pentry/kök, golvläggning övre plan, målning av lokal, epoximålning av golv nedre plan samt byggt en skiljevägg med dubbeldörrar in till förråd. Avlopp och VV-beredare.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Billdals Företagspark

  Lägenhetsnummer:

  D4

  Antal lägenheter:

  0

  Byggår:

  2016

  Antal lokaler:

  33

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av en byggnad med 33 st lokaler med yta 62 m² - 135 m². Belägen i Bolshedens industriområde längs med väg 158 mot Särö, mellan Göteborg och Kungsbacka.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor