Kännåsen 803 & 805, Ås

590 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Ås-Lien 1:23 & Ås-Lien 1:25

  Adress

  Kännåsen 803 & 805 - Ås

  Kommun

  Krokom

  Boendeform

  Villatomt

  Tomtarea

  2 677m2 - Friköpt

  Utgångspris

  590 000 kr

  220 kr/m2

  Tomter i Kännåsen med vacker utsikt och ca 10 min bilväg till Östersund.

  Välkommen till Kännåsen och två byggklara tomter med vacker utsikt mot fjällvärlden. Tomterna ligger intill varandra och har förhandsbesked för enplansvilla. Förberett för fiberanslutning. Kostnad för fiber, anlutning till el tillkommer samt anläggning av eget VA. Angivet pris per tomt.

  Ansvarig mäklare

  Bodil Gisslén Sundelin

  Fastighetsmäklare

  070-653 97 17

  bodil.gisslen@lansfast.se Läs mer om Bodil

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Ås-Lien 1:23/Kännåsen 803 har en tomt på 2.677 m², taxeringsvärde 258.000 kr. Ås-Lien 1:25/Kännåsen 805 har en tomt på 2.875 m², taxeringsvärde ej åsatt.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Vägbeskrivning

  Från Östersund E 14, höger i Lugnvik och följ skyltar mot Kännåsen, ca 10 m från Östersund till Kännåsen. Håll vänster i Y-korsning och kör ca 175 m, vänster igen fram till nästa y-korsning, vänster och efter ca 150 m ligger tomterna på höger hand.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Krokom Kännåsen GA:1 Last: Officialservitut Väg, 2309-2017/56.1 Förmån: Officialservitut Avloppsanläggning, 2309-00/57.1

  Övrigt

  Ås-Lien 1:23/Kännåsen 803 har en tomt på 2.677 m², taxeringsvärde 258.000 kr. På tomten finns en bakstuga, status på mur okänd. Ås-Lien 1:25/Kännåsen 805 har en tomt på 2.875 m², taxeringsvärde ej åsatt. Fördelningsskåp för fiber finns vid övre hörnet. Kabel finns fram till tomtgränd, fiber beställs av blivande ägare. Medlemsavgift för fiberförening 7.500 kr. Anslutningsavgift till Telia ca 4.000 kr och därefter 400 kr/mån i ca 2 år.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  2580 kr / år

  Kommentar:

  Vägföreningsavgift tas ut av fastighetsägarna.

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  258 000 kr varav mark 258 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 677m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, Avlopp saknas.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor