Pistolvägen 1, Växjö

3 800 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Brevet 1

  Adress

  Pistolvägen 1 - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Lokalfastighet

  Byggår

  2009

  Tomtarea

  5 004m2

  Område

  Öjaby

  KOMMERSIELL FASTIGHETEN UTMED VÄGEN TILL SMÅLAND AIRPORT

  Byggnaden innehåller kontor och lokaler. Fastigheten ligger väl synlig utmed vägen till Småland airport. Byggnaden blir ledig för köparen. På fastigheten finns en stor grusplan som kan exploateras ytterligare. Möjlighet kan finnas att lägga en in-utfartsväg direkt till Nylandavägen. Nylandavägen trafikeras av resande med flyg, boende i Öjaby och andra företag och hotellverksamhet i närområdet.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 5 004 kvm. Tomten är friköpt. Tomten utgörs till större delan av en parkering för bilar och lastbilar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2009

  Uppvärmning

  Direktverkande el , luftvärmepump

  1

  På fastigheten finns idag en byggnad med kontor och lokaler. På fastigheten finns också en stor parkeringsyta. Byggnaden är byggd i ett plan. Fastigheten ligger utmed tillfartsvägen till Småland airport och har ett exponerat läge.

  Gemensamma ytor

  Det finns förråd.

  Övrigt

  Sidobyggnad bestående av barackmoduler ingår inte i försäljningen. Fristående förråd ingår i försäljningen.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Växjö är både nationellt och internationellt känd som idrottsstad. Många idrottsprofiler och lag har genom åren satt staden på kartan med svenska mästerskapstitlar inom bland annat ishockey, fotboll, orientering, friidrott och tennis och internationella framgångar inom bl a friidrott, orientering, bilsport, Ju-jutsu och tennis. Carolina Klüft — olympia-, världs- och europamästarinna i sjukamp — tävlade för IFK Växjö. I dag finns idrott på såväl elit- som folkrörelsenivå. Flera skolor i Växjö erbjuder utbildningar med idrottsprofil, och Växjö universitet har utbildningsprogram mot Coaching och Sport Management Distrikt: Växjö domkyrkodistrikt, Växjö Maria distrikt, Skogslyckans distrikt, Teleborgs distrikt, Öjaby distrikt Koordinater: 56°52'42?N 14°48'33?Ö Area: - tätort 3 027,97 hektar - kommun 1 924,81 km² Folkmängd: 65 383 inv (2015), 89 120 inv (hela kommunen) (2016)

  Kommunikation

  Bra kommunikationer med buss, flyg och tåg. Ligger nära större till- och utfartsvägar från Växjö.

  Tjänster i området

  Inom 5 minuters bilväg finns handelsområde, arenastaden och all tänkbar service.

  Övrigt

  I närområdet finns lätt industri, utbildningsföretag, postterminal, villabebyggelse, logistikföretag och Småland airport

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  2 st om totalt 5 111 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 326 000 kr

  Lokal:

  2 024 000 kr

  Tomtmark lokal:

  302 000 kr

  Typ:

  325, Hyreshusenhet, huvudsakligen lokaler

  Byggnad

  Byggår:

  2009

  Tomtarea:

  5 004m2

  Grund:

  Krypgrund

  Grundmur:

  Betongbalkar

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Stående träpanel ommålat 2016

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2-glasfönster, ny ytterbåge

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el , luftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  1

  Beskrivning:

  På fastigheten finns idag en byggnad med kontor och lokaler. På fastigheten finns också en stor parkeringsyta. Byggnaden är byggd i ett plan. Fastigheten ligger utmed tillfartsvägen till Småland airport och har ett exponerat läge.

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor