Pistolvägen 1, Växjö

3 800 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Brevet 1

  Adress

  Pistolvägen 1 - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Lokalfastighet

  Byggår

  2009

  Tomtarea

  5 004m2

  Område

  Öjaby

  KOMMERSIELL FASTIGHETEN UTMED VÄGEN TILL SMÅLAND AIRPORT

  Byggnaden innehåller kontor och lokaler. Fastigheten ligger väl synlig utmed vägen till Småland airport. Byggnaden blir ledig för köparen. På fastigheten finns en stor grusplan som kan exploateras ytterligare. Möjlighet kan finnas att lägga en in-utfartsväg direkt till Nylandavägen. Nylandavägen trafikeras av resande med flyg, boende i Öjaby och andra företag och hotellverksamhet i närområdet.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 5 004 kvm. Tomten är friköpt. Tomten utgörs till större delan av en parkering för bilar och lastbilar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2009

  Uppvärmning

  Direktverkande el , luftvärmepump

  Bredband

  Fast lina. Leverantör: Wexnet.

  1

  På fastigheten finns idag en byggnad med kontor och lokaler. På fastigheten finns också en stor parkeringsyta. Byggnaden är byggd i ett plan. Fastigheten ligger utmed tillfartsvägen till Småland airport och har ett exponerat läge.

  Gemensamma ytor

  Det finns förråd.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Övrigt

  Sidobyggnad bestående av barackmoduler ingår inte i försäljningen. Fristående förråd ingår i försäljningen.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Växjö är både nationellt och internationellt känd som idrottsstad. Många idrottsprofiler och lag har genom åren satt staden på kartan med svenska mästerskapstitlar inom bland annat ishockey, fotboll, orientering, friidrott och tennis och internationella framgångar inom bl a friidrott, orientering, bilsport, Ju-jutsu och tennis. Carolina Klüft — olympia-, världs- och europamästarinna i sjukamp — tävlade för IFK Växjö. I dag finns idrott på såväl elit- som folkrörelsenivå. Flera skolor i Växjö erbjuder utbildningar med idrottsprofil, och Växjö universitet har utbildningsprogram mot Coaching och Sport Management Distrikt: Växjö domkyrkodistrikt, Växjö Maria distrikt, Skogslyckans distrikt, Teleborgs distrikt, Öjaby distrikt Koordinater: 56°52'42?N 14°48'33?Ö Area: - tätort 3 027,97 hektar - kommun 1 924,81 km² Folkmängd: 65 383 inv (2015), 89 120 inv (hela kommunen) (2016)

  Kommunikation

  Bra kommunikationer med buss, flyg och tåg. Ligger nära större till- och utfartsvägar från Växjö.

  Tjänster i området

  Inom 5 minuters bilväg finns handelsområde, arenastaden och all tänkbar service.

  Övrigt

  I närområdet finns lätt industri, utbildningsföretag, postterminal, villabebyggelse, logistikföretag och Småland airport

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  2 st om totalt 5 111 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 326 000 kr

  Lokal:

  2 024 000 kr

  Tomtmark lokal:

  302 000 kr

  Typ:

  325, Hyreshusenhet, huvudsakligen lokaler

  Byggnad

  Byggår:

  2009

  Tomtarea:

  5 004m2

  Grund:

  Krypgrund

  Grundmur:

  Betongbalkar

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Stående träpanel ommålat 2016

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2-glasfönster, ny ytterbåge

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el , luftvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration:

  Deklaration utförd: Utförd


  Deklarationsdatum: 2009-01-01

  Tv/Bredband:

  Fast lina. Leverantör: Wexnet.

  1

  Beskrivning:

  På fastigheten finns idag en byggnad med kontor och lokaler. På fastigheten finns också en stor parkeringsyta. Byggnaden är byggd i ett plan. Fastigheten ligger utmed tillfartsvägen till Småland airport och har ett exponerat läge.

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning