Mandaringatan 1A, Örebro

1 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 05 Aug 17:00 - 17:30

   Öppen Visning - Välkommen!

   Anmäl till visning

   Adress

   Mandaringatan 1A - Örebro

   Kommun

   Örebro

   Boendeform

   Bostadsrättsradhus

   Boarea

   80m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   0 av 0 , Hiss finns inte

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Mellringe

   Avgift

   3 527 kr/mån

   Inkl. värme, vatten samt kabel-TV (basutbud)

   Utgångspris

   1 750 000 kr

   21 875 kr/m2

   Ljus och stilren radhustrea i trevliga och populära Nyponlunden!

   Gavelradhus om 80 kvm i två plan beläget i trevliga och populära Nyponlunden! En stilren och välplanerad bostad som erbjuder bland annat sociala ytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan samt utgång till trädäck i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. På entréplan finner du även ett helkaklat badrum med golvvärme samt badkar. En trappa upp finner du två sovrum. Det större sovrummet erbjuder parkettgolv, vitmålade väggar, 3 garderober samt en klädkammare. Det andra sovrummet erbjuder parkettgolv, vitmålade väggar med grå fondvägg samt utgång till balkong i västerläge. Badrum på övervåning med kakel och klinker, golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. I avgiften på 3 527 kr/mån ingår värme, vatten samt kabel-TV (basutbud). Framför bostaden finns biluppställningsplats för två bilar. Till lägenheten hör ett förråd i länga. Driftkostnaden ligger på ca 400 kr/mån. På entréplan är det vattenburen golvvärme och på övervåningen är det radiatorer. Föreningen har en stor gemensam gräsmatta samt ett cykelförråd. Nyponlunden är ett populärt och trevlig område med närhet till bland annat fina promenadstråk, skola, förskola, mataffär samt goda kommunikationer med buss till centrum. Varmt välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Bottenvåning

   Övervåning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-05 17:00:00 2019-08-05 17:30:00 40 Bostadsvisning Mandaringatan 1A, Örebro 59,30255261, 15,16033663 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entré

   Entré med klinkergolv och vitmålade väggar. Golvvärme.

   Kök

   Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Vita luckor och vitt kakel över bänkskiva i granit. Full maskinell utrustning i rostfritt utförande.

   Vardagsrum

   Vardagsrum med fint ljusinsläpp, parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till uteplats i härligt västerläge.

   Badrum

   Smakfullt helkaklat badrum med badkar, tvättställ och toalett. Golvvärme.

   Sovrum

   Rymligt sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaringsutrymme i form av 3 garderober samt en klädkammare.

   Sovrum

   Sovrum med parkettgolv, vitmålade väggar samt grå fondvägg. Utgång till balkong med fin eftermiddags- och kvällssol. Garderob ingår ej.

   Badrum

   Helkaklat badrum med mycket förvaringsutrymme i form av skåp. Bänkyta över tvättmaskin och torktumlare. Dusch, toalett samt kommod. Golvvärme.

   Övriga utrymmen

   Förråd i länga.

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Uteplats/Balkong

   Uteplats på baksida med trädäck i västerläge med härlig eftermiddags- och kvällssol. Balkong i samma härliga läge.

   Bilplats

   Biluppställningsplats framför huset på framisdan. Plats för två bilar. Gästparkeringar finns.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   6,66667%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Fönster:

   3-glas isoler

   Uppvärmningssystem:

   Bergvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Mandarinen i Örebro

   Lägenhetsnummer:

   44

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor