Stensötavägen, Svärtinge

2 728 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Projekt

Brf Sjöutsikten i Svärtinge, Eksjöhus Bostad AB

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Stensötavägen - Svärtinge

Kommun

Norrköping

Typ

2 plan bostadslägenheter som radhus

Boendeform

Bostadsrättsradhus

Byggår

2019/20

Boarea

115m2

Våning

0 av 0 , Hiss finns inte

Rum

5 rok varav 3-4 sovrum

Område

Svärtinge

Avgift

4 948 kr/mån

Varje medlem betalar individuellt för förbrukningen av värme, vatten- och elförbrukning, TV/tele/medieabonnemang.

Pris

2 728 000 kr

23 722 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  KUNSKAP+KVALITET+KÄNSLA= EKSJÖHUS BOSTAD RADHUS I BOSTADSRÄTT

  Efter succéförsäljningen av Brf Skogsparken i Svärtinge kan vi nu presentera ett nytt projekt, Brf Sjöutsikten! I BRF Sjöutsikten får du ett modernt och bekvämt boende med inflyttning redan i november 2020. Området består av 18 bostäder i radhusform beläget i Skogsbacken vid sjön Glan. Samtliga bostäder har egen terrass på 24 m2 med söder-västerläge samt två bilplatser. I våra bostäder är standarden hög - redan från början. Vi erbjuder material och utrustning från välkända leverantörer som ger dig en bra levnadsstandard. Entrén ger ett välkomnande intryck och en känsla av rymd. Den öppna planlösningen binder samman köket och vardagsrummet på ett mycket bra sätt. Tvättstuga/WC ligger smart beläget i anslutning till entrén och under trappan finns en rymlig klädkammare. På övervåningen finns tre sovrum, ett användbart allrum och ett rymligt badrum med både badkar och dusch. De 115 kvadratmeterna med 2,50 m i takhöjd skapar en känsla av rymd. Oavsett vilken livssituation du befinner dig i så är Eksjöhus Bostad ett sätt att bo smart, smidigt och bekvämt. Våra områden passar både för dig som söker ett bekvämt boende på ålderns höst, ett attraktivt alternativ när du tycker att villan blivit för stor, eller för dig som är på jakt efter ditt första egenägda boende. Vi tar ansvar för hela området och när du flyttar in är allt iordningställt. Svärtinge Skogsbacke är ett växande område i natursköna omgivningar precis vid sjön Glan med närhet till både Norrköping och Finspång. Här kan du bo mitt i lugnet men med närhet till det mesta. I Svärtinge finns en nybyggd idrottsanläggning och en skola från förskoleklass till årskurs sex. Man kommer även att bygga ny skola i området Svärtinge Skogsbacke som kommer att stå klar för att ta emot sina första elever under våren 2021. I det vackra natur- och skogslandskapet har du alla förutsättningar att skapa en skön tillvaro för dig och din familj. Njut av närheten till sjön, skogen och naturen. Välkommen till BRF Sjöutsikten!

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Franchisetagare/Mäklare

  0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se Läs mer om Johan

  Extra kontaktperson

  Elin Stigell

  Reg. Fastighetsmäklare

  0733-306657

  elin.stigell@lansfast.se Läs mer om Elin

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ÖVERSIKT

  TILLVAL- Möjlighet finns att teckna ett Tillvalspaket för kakel och klinker i entré samt tvätt och wc/bad, se separat pdf. I dessa bostäder är standarden hög- redan från början. Det erbjuds material och utrustning från kända leverantörer. Bostaden har ett genomgående Trägolv Viva 8,5 mm, Ek 3-stav Proteco Natura, från Tarkett. Innerväggarna är vitmålade prefabricerade träelement, fermacell och i taket sitter en vitfolierad skiva. Vitmålad tät trappa med steg, sättsteg och handledare i eklaserad furu. Innerdörrarna är vitmålade lättdörrar. Ytterdörr med stående smalt glas.

  Entré- hall

  Välkomnande hall med förvaring genom både en garderob och bekväm hatthylla. En smart direktanslutning tar dig direkt till en wc med dusch och tvättinrättning när du kommer in från trädgården, skogen eller barnen, alternativt djuren, från sina vilda lekar.

  Duschrum- tvättinrättning

  Duschrum med mörkgrått klinkergolv och matt vitt kakel, 40*20 cm. Rak duschvägg med stång, golvstående WC-stol, tvättställskommod med lådor inkl. spegel och spegelbelysning samt handdukstork, vattenburen. I tvättinrättningen är det även ett väggskåp samt en praktisk bänkskiva ovanpå maskinerna. Maskinell utrustning, Vita från Electrolux i form av tvättmaskin, klass A+++ och torktumlare, klass B, kondens.

  Kök

  Kök i en social, öppen planlösning som binds samman med vardagsrummet och utgången till terrassen. Rummet ger möjlighet till en mindre matplats i riktning mot vardagsrummet där det finns plats att duka upp för ett större sällskap. Vit köksinredning från Vedum med handtag i matt krom, luckor och lådor med dämpning. Maskinell utrustning, Vita från Electrolux och består av inbyggnadshäll induktion svart och inbyggnadsugn, klass A. Dessutom diskmaskin klass A+, kyl klass A++ och frys, frost free, klass A++. Utdragbar rostfri spisfläkt, Thermex med LED-belysning, klass A.

  Vardagsrum

  Vardagsrum, husets hjärta, med flera fönster och en fönsterdörr ut till den avskärmade terrassen. Möjlighet till en avslappnande soffhörna och ändå ha plats för ett större matbord.

  Klädkammare

  En praktisk klädkammare om ca 4,6 kvm, placerad under trappen i anslutning till hallen.

  Allrum

  Ett gemensamhetsrum för socialt umgänge, lekar, arbetsrum eller vad ni är i behov av. Kan även bli ett extra sovrum.

  Sovrum

  Den övre våningen erbjuder tre sovrum varav ett är lite större, 11,7 kvm, och innehar två garderober samt linneskåp. De två andra rummen har även de egen förvaring i form av varsin garderob. Garderober och skåpinredning från Vedum.

  Dusch- badrum

  Dusch- och badrum med mörkgrått klinkergolv och matt vitt kakel, 40*20 cm. Innehar dusch med rak duschvägg och stång samt badkar 160*70 cm. Inredningen består även av en golvstående WC-stol, tvättställskommod med lådor i vitt utförande inkl. spegel och spegelbelysning LED samt handdukstork, vattenburen.

  BYGGNADSSÄTT OCH INSTALLATION

  BYGGNADSSÄTT Grund- Varmgrund/isolergrund Stomme- Prefabricerade träelement Bjälklag- Prefabricerade träbjälklag Yttertak- Prefabricerade fackverkstakstolar med betongpannor. Entrétak- Skärmtak i glas. Fasad- Isolerad träregelstomme med målad liggande träpanel. Fönster- Aluminiumbeklädda träfönster. Innerväggar i lägenheten- Prefabricerade träelement ELINSTALLATIONER Lamputtag ingår i samtliga rum, samt extra vid mat – och soffbord i vardagsrum, kök och allrum. Bänkbelysning i kök ingår. UTVÄNDIG EL OCH BELYSNING Belysning vid entré, förråd samt fönsterdörr. El-uttag vid uteplats och förråd samt vid de bilplatser som är placerade vid bostäderna. TV, DATA OCH TELE Datauttag finns i kök, vardagsrum, allrum och ett sovrum. Fiber via Norrköping Bredband. Eksjöhus bostad AB förbehåller sig rätten att ändra till likvärdig produkt.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019/20

  Uteplats/Balkong

  Skön terrass i söder-västerläge för en stunds avkoppling mot sjön Glan, som du enkelt når från vardagsrummet. Trallgolv och räcke i glas med stolpar och överliggande trä. TOMTMARK All tomtmark är färdigplanerad i sin helhet enligt situationsplan. Entré beläggs med plattor och häck planteras på framsida. Parkeringsplatser belagda med asfalt, placering enligt situationsplan. Kallförråd är placerat under terrass alt. vid parkering. Tomtmark utgörs av naturmark och anpassas till områdets höjdskillnader. Höjdsättning av husen fastställs i samband med bygglovet.

  Bilplats

  Samtliga bostäder har två parkeringsplatser belagda med asfalt, placering enligt situationsplan.

  Övrigt

  Eksjöhus Bostad förbehåller sig rätten att ändra till likvärdig produkt, genomgående i beskrivningens alla delar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 977 kr/månad

  Försäkring:

  285 kr/månad

  Elkostnad:

  527 kr/månad

  Uppvärmning:

  575 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  240 kr/månad

  Övrigt:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 977 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden ovan är en preliminär beräkning. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Försäkring omfattar hemförsäkring då det i BRrf Fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg. Posten Övrigt omfattar kostnad för IT.

  Andel i föreningen:

  3,2258%

  Andel av årsavgift:

  3,2258%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2019/20

  Fönster:

  Aluminiumbeklädda träfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med återvinning.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Sjöutsikten i Svärtinge

  Lägenhetsnummer:

  112

  Antal lägenheter:

  18

  Byggår:

  2019/20

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Sjöutsikten i Svärtinge, org. nr 769636-8443 i Norrköpings kommun som registrerats hos bolagsverket 2018-10-19 har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende åt medlemmarna för nyttjande utan tidsbegränsning. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare. Föreningen avser att uppföra 18 stycken bostadslägenheter som radhus på fastigheterna Östra Eneby 1:133 och Östra Eneby 1:135. Fastigheten innehas med äganderätt. Bygglov har ännu inte beviljats. Inflyttning beräknas preliminärt ske under november månad 2020. Upplåtelse av bostadsrätter beräknas ske så snart den ekonomiska planen registrerats hos bolagsverket. Föreningen kommer att teckna fullvärdesförsäkring av dess fastigheter med bostadsrättstillägg för medlemmarna.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor