Spiselvägen 10, Huddinge

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Eldtången 9

  Adress

  Spiselvägen 10 - Huddinge

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Villatomt

  Tomtarea

  1 361m2 - Friköpt

  Område

  Kästa

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  2 201 kr/m2

  Solig och lummig tomt, en av få som finns kvar i Kästa. Tomten är inte buden till något byggbolag så det är fritt fram att bygga ditt drömhus. Utan genomfartstrafik och på lugn återvändsgata finner ni denna soliga och lummiga tomt. Tomten är på totalt 1 361 kvm och ligger ostört mot naturen samt har plana och sluttande ytor. I närområdet finns Flottsbro som erbjuder utomhusaktiviteter; bl.a. skidor på vintern, utförsåkning och bad på sommaren. Gömmarens naturreservat ligger också i närheten bjuder på gott om leder och stigar. Mitt i reservatet ligger sjön Gömmaren som är en klarvattensjö bland klipporna och med en sandstrand. En av få tomter som finns kvar i Kästa. Tomten är inte buden till något byggbolag så det är fritt fram att bygga ditt drömhus. Kästa är ett uppvuxet villaområde inbäddad i naturen och med gångavstånd till bussar. Bra busskommunikationer till Flemingsbergs C och p-tåg därifrån som går till Stockholm C på ca 18 minuter. Kommunen planerar även en spårvagnslinje som ska gå från Flemingsbergs Station till Älvsjö Station via Glömsta och Kungens Kurva. PLANBESTÄMMELSER Endast villor i högst 2 våningar. Därutöver får inte vind inredas eller sluttningsvåning anordnas. Högst 2 lägenheter får inredas varav den andra inte får ha en större enskild boarea än 65 kvm. Byggnader ska vara friliggande och placeras minst 4,5 meter från gräns mot grannfastighet. Uthus och garage får sammanbyggas i tomtgräns eller placeras 1,5 meter från gräns mot grannfastighet. Minsta tomtstorlek är 800 kvm och byggnadsarean får inte vara större än 1/5 av tomtarean (272 kvm). GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 48 500 kr. VATTEN OCH AVLOPP Om möjligt ska dränering och dagvatten infiltreras inom den egna fastigheten. Fastigheten är inte ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Anslutningskostnaden för fastigheten blir ca 110.000kr exklusive moms, med dagens gällande taxa, om det avser en normalvilla (med en lägenhetsavgift), för vatten, avlopp och dagvatten. För exakt kostnad kontakta Stockholm vatten (08-522 120 00). EL Ej ansluten till elnätet. För exakt kostnad ring Vattenfall (020-82 00 00).

  Ansvarig mäklare

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 1 361 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  9980 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Taxeringsvärde:

  998 000 kr varav mark 998 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 361m2

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, avlopp saknas. För kostnad vänligen ring Stockholm vatten.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor