Jaktvägen 17, Åkersberga

4 199 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 27 Okt 15:00 - 15:30

Anmäl till visning

Projekt

BRF Skärgårdsslänten 1 ETAPP 1

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Jaktvägen 17 - Åkersberga

Kommun

Österåker

Boendeform

Bostadsrättsradhus

Byggår

2019/2020

Boarea

132m2

Våning

0 av 0 , Hiss finns inte

Rum

6 rok varav 4 sovrum

Avgift

5 998 kr/mån

I avgiften ingår ekonomisk förvaltning, försäkring, VA (fasta kostnader), skötsel & renhållning, skötsel av pool och avgift till vägföreningen.

Pris

4 199 000 kr

31 811 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Välkommen på visning 27:e oktober kl 15:00! Ett modernt boende nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort. Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med Hultman-Vogt arkitekter har Carl EK skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten 1 just precis detta. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Parhusen erbjuder alla en privat uteplats och möjlighet till altan. Två parkeringsplatser ingår per bostad samt ett privat förråd.

   Ansvarig mäklare

   Maja Stolpe

   Reg. Fastighetsmäklare

   073-554 58 88

   maja.stolpe@lansfast.se Läs mer om Maja

   Extra kontaktperson

   Emil Jonsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   073-595 08 95

   emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning Parhus 132 kvm Entreplan

   Planlösning Parhus 132 kvm Övervåning

   Visning

   Visning 1

   2019-10-27 15:00:00 2019-10-27 15:30:00 40 Bostadsvisning Jaktvägen 17, Åkersberga 59,4443624153229, 18,3013755080901 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   BADRUM

   Både på entré och övervåningen är badrummen utrustade med omsorgsfullt utvalda material så som den vackra klinkern i exklusiv imitation av Carraramarmor. i övrigt är badrummen utformade för att genomsyras av modern funktionalitet av högsta kvalitet.

   ENTRÉVÅNING

   Stig innanför ytterdörren och möt kombinationen av ett socialt och funktionellt boende. Planlösningen är genomgående öppen och fokuserad på stora ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna. Ytterligare ljusinsläpp kommer ner från trapphuset genom takfönstret på övervåningen. Entrévåningen utgörs av ett sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, tvättstuga samt ett badrum med dusch.

   ÖVERVÅNING

   Kom in till det ljusa allrummet som lyses upp av takfönster och de generösa fönsterpartierna. Från allrummet når man sedan de tre sovrummen, samt ett större badrum med badkar. Master bedroom har dessutom en generös walk-in closet med en privat ingång till badrummet.

   KÖK

   Modernt och minimalistiskt kök med fokus på både design och funktionalitet. Ett vackert kök som är optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2019/2020

   Uppvärmning

   Vattenburen golvvärme och vattenburna radiatorer

   Bilplats

   Till huset ingår två biluppställningsplatser.

   Vägbeskrivning

   OBS!!! Jaktvägen är i dagsläget inte möjlig att få fram på gps. Därför är rekommendationen att man skriver in Lisa Bökers väg när man vill komma ut och titta. Därifrån hittar man sen vidare till Jaktvägen via skyltar.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   11,175%

   Andel av årsavgift:

   11,175%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Byggår:

   2019/2020

   Fönster:

   Aluminiumbeklädda 3-glasfönster i grå kulör.

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Vattenburen golvvärme och vattenburna radiatorer

   Övrigt:

   Grundläggning: Platta på mark Stomme: Trä Fasad: Stående träpanel behandlad med järnvitriol Yttertakt: Sadeltak som är uppbyggt med värmeisolering samt ett tätskikt av papp. Ytskikt består av släta, gråa betongpannor samt snörasskydd i svart längs med långsidorna. Väggar/Ytterväggar: 2-skiktsvägg med klimatskiva samt 195+45 mm isolering. OSB-skiva och gips på insidan

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Skärgårdsslänten 1

   Lägenhetsnummer:

   2

   Antal lägenheter:

   12

   Byggår:

   2019/2020

   Antal lokaler:

   0

   Gemensamma utrymmen:

   Poolområde med bastuhus.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor