Jaktvägen 17, Åkersberga

3 299 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 27 Okt 15:00 - 15:30

Anmäl till visning

Projekt

BRF Skärgårdsslänten 2 ETAPP 2

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Jaktvägen 17 - Åkersberga

Kommun

Österåker

Boendeform

Bostadsrättsvilla

Byggår

2019/2020

Boarea

70m2

Våning

0 av 0 , Hiss finns inte

Rum

4 rok

Område

Svinningeudd

Avgift

3 597 kr/mån

I avgiften ingår ekonomisk förvaltning, försäkring, VA (fasta kostnader), skötsel & renhållning, skötsel av pool och avgift till vägföreningen.

Pris

3 299 000 kr

47 129 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Välkommen på visning 27:e oktober kl 15:00! Denna bostad kommer byggas i etapp två, dessa beräknas vara klara höst/vinter 2020/2021. Kontakta mäklaren för mer information. Ett modernt boende om 64 kvm boarea samt 6 kvm biarea på övervåningen. Nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort. Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med med Hultman-Vogt arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten 1 just precis detta. 70 kvadratmeter fördelat på 4 RoK skapar ett klimatsmart och yteffektivt boende. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Villorna har en privat uteplats med möjlighet till altan, en parkeringsplats samt ett privat förråd.

   Ansvarig mäklare

   Maja Stolpe

   Reg. Fastighetsmäklare

   073-554 58 88

   maja.stolpe@lansfast.se Läs mer om Maja

   Extra kontaktperson

   Emil Jonsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   073-595 08 95

   emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning Minivilla Entreplan

   Planlösning Minivilla Övervåning

   Visning

   Visning 1

   2019-10-27 15:00:00 2019-10-27 15:30:00 40 Bostadsvisning Jaktvägen 17, Åkersberga 59,4443678695925, 18,301343321582 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   BADRUM

   Noggrant utvalda material genomsyrar detta moderna badrum, så som klinker i exklusiv imitation av Carraramarmor. Badrummet är utformat med funktionalitet av högsta kvalitet. Vidare är badrummet utrustat med dusch samt en kombinerad tvätt- och torkmaskin.

   ENTRÉVÅNING

   De generösa fönsterpartierna tillsammans med ljusinsläpp från takfönstret på övervåningen skapar ett härligt ljus i det kombinerade vardagsrum- och köksdelen. Entrévåningen utgörs av ett sovrum, ett badrum samt ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet tar man sig sedan enkelt ut till den privata uteplatsen.

   ÖVERVÅNING

   På övervåningen välkomnas du av det ljusa allrummet som lyses upp av takfönstret och det generösa fönsterpartiet. Allrummet kan enkelt göras om till ett extra sovrum. Invid allrummet återfinns ett rymligt master bedroom. Hela övervåningen har ett lutande tak med en takhöjd som uppgår till nära 3 meter.

   KÖK

   Modernt och stilrent kök med fokus på både design och funktionalitet. Ett vackert kök som är optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2019/2020

   Bilplats

   Till huset ingår en biluppställningsplats.

   Vägbeskrivning

   OBS!!! Jaktvägen är i dagsläget inte möjlig att få fram på gps. Därför är rekommendationen att man skriver in Lisa Bökers väg när man vill komma ut och titta. Därifrån hittar man sen vidare till Jaktvägen via skyltar.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   6,7%

   Andel av årsavgift:

   6,7%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Byggår:

   2019/2020

   Fönster:

   Aluminiumbeklädda 3-glasfönster i grå kulör.

   Övrigt:

   Grundläggning: Platta på mark Stomme: Trä Fasad: Stående träpanel behandlad med järnvitriol Yttertakt: Sadeltak som är uppbyggt med värmeisolering samt ett tätskikt av papp. Ytskikt består av släta, gråa betongpannor samt snörasskydd i svart längs med långsidorna. Väggar/Ytterväggar: 2-skiktsvägg med klimatskiva samt 195+45 mm isolering. OSB-skiva och gips på insidan

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Skärgårdsslänten 1

   Lägenhetsnummer:

   23

   Antal lägenheter:

   12

   Byggår:

   2019/2020

   Antal lokaler:

   0

   Gemensamma utrymmen:

   Poolområde med bastuhus.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor