Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Almvägen 29, Sollentuna

5 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Almvägen 29 - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Typ

  2-plans radhus

  Boendeform

  Bostadsrättsradhus

  Byggår

  2018/2019

  Boarea

  89m2

  Areauppgifter enligt bofaktablad

  Våning

  0 av 0 (2-plans radhus i bostadsrättsform ) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Fågelsången

  Avgift

  3 506 kr/mån

  Inkl. värme, vatten, sophantering och förråd.

  Pris

  5 200 000 kr

  58 427 kr/m2

  Exklusiva radhus med klockren planlösning och fantastisk rymd. Tillträde våren 2019!

  Välkommen till Almvägen 29 och bostadsrättsföreningen Hörnet 24. Nu finns möjlighet att förvärva detta yteffektiva radhus om i populära Fågelsången med tillträde april 2019. Här bor ni med promenadavstånd till Sollentuna Centrum med pendeltåg och flertalet busslinjer och från Sollentunavägen går pendlarbussar i och ut ifrån Stockholms city i rusningstrafik. I närområdet finns flera förskolor och skolor. Radhusen håller hör standard och har genomgående smakfulla materialval i sober färgsättning. För detaljerad information om materialval och vitvaror se bilagorna nedan. Entréplan disponeras med rymlig hall och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där tre stora fönsterpartier från golv till tak släpper in fantastiskt med ljus. Takhöjden blir ca 2.70 meter vilket skapar härlig rymd. Från vardagsrummet har du utgång till den egna uteplatsen och föreningens gemensamma gård. I hallen finns entréplanets badrum. Trappan leder dig upp till övervåningen som har öppet upp till nock vilket ger karaktär och en luftig känsla. Övervåningen har tre sovrum samt badrum. Det större sovrummet har gott om förvaring i hel garderobsvägg samt utgång till balkongen. Missa nu inte chansen att får flytta in i ett nyproducerat radhus med kommunikationer runt knuten och fantastik rymd. Alla bostäderna har en egen biluppställningsplats i carport (hyra 400 kr/månad) samt eget förråd i anslutning till carporten.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018/2019

  Under produktion med tillträde våren 2019.

  Uteplats/Balkong

  Marken är upplåten till bostaden och omfattar 61 kvm tomt varav 12 kvm uteplats.

  Bilplats

  Alla bostäderna har egen biluppställningsplats i carport som hyrs för 400 kr/månad samt eget förråd som ingår i avgiften.

  Övrigt

  Läget i Fågelsångem ger snabb och enkel tillgång till allt man behöver i vardagen - närhet till barnomsorg, fritidsaktiviteter, service och kommunikationer. Helenelundsskolan (F-9) ligger på gångavstånd och det gör även flera förskolor. Edsviken erbjuder natur- och strövområden med både badbrygga och strandpromenad. Det är gångavstånd till fina badplatser, stora strövområden och välskötta motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern plogas en lång skridskobana på Edsvikens is när vädret tillåter. På cykelavstånd ligger sporthallar och idrottsanläggningar som exempelvis Sollentuna simhall, Sollentunavallen och nya fotbollsplanen i Silverdal. När du behöver lämna din idyll har du smidiga kommunikationer av alla de slag. Till Sollentuna centrums pendeltågsstation promenerar du på några minuter och längs Sollentunavägen passerar flertalet bussar till bland annat Kista, Jakobsbergs centrum och Mörby station. Buss 607 går till Karolinska sjukhuset eller mot Mörby centrum och Danderyds sjukhus via Sollentuna centrum. Pendlarbussarna (516 eller 526) går till/från Norra Bantorget via Odenplan varje vardag i rusningstid. Läget nära både E4 och E18 gör att du snabbt når både Stockholm och exempelvis Arlanda med bil. Vid Edsvikens Torg finns gym samt bageriet Gateau. För större shoppingbehov hittar du allt och lite till i större köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista galleria och Täby Centrum. Kommunikationer: Pendeltåg från Sollentuna Centrum till Stockholms central på 15 minuter Buss 607 (Karolinska sjukhuset, Sollentuna Centrum, Danderyds sjukhus) 516 pendlingsbuss som går in och ut i från city i rusningstrafik. 526 pendlingsbuss som går in och ut i från city i rusningstrafik. Avstånd: 1,2 km till Sollentuna Centrum 1,8 km till Edsviken (badplats och utegym vid strandvägen) 2,6 km till Häggviks handelsplats Del av utbud i Sollentuna Centrum SATS ICA Apotek Systembolag Flertalet restauranger i food court Leksaksaffär Flertalet klädbutiker Caféer Claes Olsson Forex Del av utbud vid Häggviks Handelsplats ICA Maxi Big Baby Häggvik Systembolag Mc Donalds Elgiganten Jula Blomsterlandet

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  260 kr/månad

  Elkostnad:

  260 kr/månad

  Total driftkostnad:

  260 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

  Andel i föreningen:

  5,81%

  Andel av årsavgift:

  5,81%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018/2019

  Fönster:

  2-glas isolerrutor

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft.

  Renoveringar:

  Under produktion med tillträde våren 2019.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Hörnet 24

  Lägenhetsnummer:

  301

  Antal lägenheter:

  17

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Det finns 16 bostäder om 89 kvm och 1 bostad om 113 kvm. Lägenheterna är fördelade på entréplan med öppen planlösning, övre plan med tre sovrum och badrum samt egen balkong. Alla bostäderna har egen biluppställningsplats i carport (400 kr/månad) samt eget förråd. Radhusen i anslutning till carporten kommer att ha direktaccess mellan bilplats och bostad.  TV/Internet:

  Fiber  Parkering:

  1 p-plats i carport till varje hushåll. Hyrs separat för 400 kr/månad.  Gårdsplan:

  Gemensam gård mellan radhusen  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor