Infanterigatan 4, SOLNA

Toppfin 3:a med utmärkt läge och solig balkong.

Utgångspris

3 350 000 kr

Månadsavgift 3 665 kr/mån I avgiften ingår vatten, värme och analogt basutbud ( comhem )

Andel i Bostadsförening SOLNA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 9 , Hiss finns

Byggår: 1962-64

Boarea: 75,5 m2

Välkommen upp två trappor till denna fina gaveltrea med stor balkong och närhet till allt du behöver. Här ges en genomgående fräsch interiör med nyrenoverat kök, stilrent stamrenoverat badrum och extra WC som även kan disponeras som tvättstuga. Sovrummen som är två till antalet är båda väl tilltagna och vardagsrummets centrala placering och smarta disponering gör att möbleringen faller sig naturligt med matsalsdel i ena änden och soffgrupp i den andra. Balkongen som nås från vardagsrummet ger härlig förmiddagssol. I Brf Pampas får du ett bekvämt och bekymmersfritt boende tack vare heltidsanställd personal som administrerar ekonomi, sköter innergårdarna och gärna hjälper till med eventuella praktiska problem inne i lägenheten. Till huset hör trevlig innergård med planteringar, lekplats och rejäl kolgrill. När det kommer till service kommer du inte heller att bli besviken; den lokala ICA-butiken ligger i grannhuset och efter en fem minuters promenad så är du framme vid T-bana Västra Skogen med dubbla linjer in mot stan. För dig som vill stilla shoppingsuget på hemmaplan så ligger Solna Centrum bara sex-sju minuter bort till fots. Här finns ett hundratal butiker, restauranger med mat från alla världens kök och dessutom gott om kommunikationer. Fem minuter bort till fots ligger den uppskattade strandpromenaden som via Pampas Marina tar dig till Karlberg, Kungsholms Strand och vidare in till innerstan.Vid strandpromenaden finns både natur- och poolbad, samt seglarskola, ridklubb, 4H-gård samt flera soldränkta uteserveringar.

Läs mer

Utgångspris

3 350 000 kr

Månadsavgift 3 665 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

3 11/12 kl: 16:00 3 450 000 kr

2 10/12 kl: 12:52 3 400 000 kr

1 09/12 kl: 11:01 3 350 000 kr

Boka visning

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 15 December

  12:45 - 13:30

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  2019-12-15 12:45:00 2019-12-15 13:30:00 40 Bostadsvisning Infanterigatan 4, SOLNA 59,3529129, 18,0027256 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Mån 16 December

  18:00 - 18:30

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  2019-12-16 18:00:00 2019-12-16 18:30:00 40 Bostadsvisning Infanterigatan 4, SOLNA 59,3529129, 18,0027256 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Intresseanmälan

     * Obligatoriska fält
     ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

     Ansvarig mäklare

     Alexander Langer

     Fastighetsmäklare

     Mobil: 0707-82 82 12

     alexander.langer@lansfast.se

     Extra kontaktperson

     Viktor Billing

     Fastighetsmäklare

     Mobil: 0708-84 00 12

     viktor.billing@lansfast.se

     Planritning Planlösning

     Värdera din bostad kostnadsfritt*

     Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

     *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

     Beskrivning

     Interiör

     Hall

     Via en modern och ljudisolerad säkerhetsdörr kommer man in en ljus och rymlig hall med naturligt ljusinsläpp via de stora fönstrena från både vardagsrum och kök. Golvet, som är både praktiskt och snyggt, består av stora klinkerplattor som smälter samman fint med den vita färgen på skåp och väggar. Förvaringsmöjligheterna är goda då hallen har två separata garderober.

     Kök

     Det moderna köket, som är smakfullt renoverat med en behaglig kontrast mellan stålgrå toner i golv och kakel, bryter på ett tydligt men harmoniskt sätt mot kökets vita skåpluckor och vitvaror. Vid köksfönstret, som släpper in generöst med ljus i hela köket, finns plats för matbord och stolar för 4-6 personer. Vitvarorna som är moderna och utbytta i samband med renoveringen består av ugn och spis med induktionshäll, diskmaskin, samt rymlig kyl och frys av side-by-side modell.

     Vardagsrum

     Vardagsrummet är hjärtat som binder samman lägenhetens övriga rum på ett optimalt planerat vis. Här finns plats för både soffgrupp och matplats för större sällskap. Det fräscha golvet i ekparkett förlänger rummet på ett snyggt sätt via den lilla hallen in till de två sovrummen vid husets gavel. Väggarna som är nymålade i en klassisk olivgrön ton lämnar gott om utrymme för olika inredningsstilar. Via vardagsrummet har man även tillgång till frisk luft via den stora inglasade balkongen med utsikt över trädtopparna och den nybyggda delen av Västra Skogen.

     Sovrum 1

     Rymligt och trivsamt sovrum (används idag som ett kontor) som precis som övriga rum verkligen har hittat rätt med färgsättningen. Även här med utrymme för olika inredningsstilar. Ekparketten från vardagsrummet fortsätter in i sovrummet, Tillsammans med den snygga färgen på väggarna ramas sängen in och skapar en rogivande känsla i rummet. Till rummet ingår även platsanpassad garderob, som ej är fast monterad om man hellre vill använda ytan för till exempel en barnsäng.

     Sovrum 2

     Det andra sovrummet är perfekt att använda som antingen barnrum eller gästrum/hemmakontor. Behagligt ljusinsläpp och i direkt anslutning till lägenhetens större badrum. Golvet är av samma typ av ekparkett som i det första sovrummet.

     Gäst-WC

     Fräscht renoverad WC som följer samma färgtema som kök och badrum. Avskalat vita, gråa kakel och klinkers i modern stil. Toalett och handfat är elegant och samtidigt kompakt för att utnyttja rummets yta till fullo. Denna WC kan också disponeras som tvättstuga i lägenheten om så önskas.

     Badrum

     Perfekt beläget med ingång hallen mellan vardagsrummet och de två sovrummen. Fint renoverat med kakel och klinkers, modernt handfat med måttanpassat underskåp och normalstort badkar.

     Balkong

     Stor inglasad balkong med trätrall, morgonsol och utsikt över trädtopparna.

     Bostad

     Rum

     3 rok varav 2 sovrum

     Boarea

     75,5m2

     Våning

     2 av 9 , Hiss finns

     Lägenhetsnummer

     1205

     Andel i föreningen

     0,14578%

     TV och internet

     Kabel-tv med basutbud från comhem ingår i avgiften. Möjlighet för fast internetanslutning (abonnemang tecknas och bekostas av bostadsrättshavaren). Under 2018 drogs fiber in i alla lägenheter.

     Byggnad

     Fastighetsbeteckning

     Andel i Bostadsförening

     Byggår

     1962-64

     Energideklaration

     Energideklarationen är utförd 2018-04-30
     Energiklass:
     Energiprestanda: 135 kWh/m2 och år

     Hiss

     Hiss finns

     Allmänt om föreningen

     Föreningens namn

     HSB Brf Pampas

     Föreningens organisationsnummer

     715200-1181

     Föreningsform

     Bostadsrättsförening

     Äkta/oäkta förening

     Äkta förening

     Tillåter föreningen delat ägande?

     Nej

     Föreningens byggnader

     Antal lägenheter

     746 st , varav hyresrätter: 54 st

     Antal lokaler

     7

     Byggår

     1962-64

     Äger föreningen marken

     Ja

     Allmän information

     En av Solnas större föreningar bestående av sju flerbostadshus belägna på Infanterigatan, Armégatan samt Ingentingsgatan med egen förvaltning och mycket bra service för sina medlemmar. I föreningen finns 746 bostadsrätter, 7 bostadsrättslokaler samt 54 hyresrättslokaler. Det är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har bl.a. egna fastighetsskötare som utan kostnad hjälper till med mindre åtgärder. Föreningens allmänna utrymmen städas professionellt varje vecka. Utöver detta så har föreningen även egen grillplats, gungor, boulebana och på vår och sommarhalvåret njuter du med fördel av all grönska i området.

     Föreningens ekonomi

     Föreningen har uppskattat att avgifterna kommer att höjas mellan 25-35% totalt. Höjningarna kommer att göras i etapper. 2019-11-28 Se föreningens hemsida för mer information: www.hsb.se/stockholm/pampas

     Föreningens planerade och utförda renoveringar

     Gjorda renoveringar: 2018 - Nytt låssystem (tagg och porttelefoni) har installerats. 2018 - Indragning av fiber. Nytt låssystem (tagg och porttelefon) 2013 - Samtlig maskinell utrustning bytt i föreningens tvättstugor 2009-2012 - Stambyte med våtrumsrenovering 2008-2009 - Nya tak 2007 - Konditionsbesiktning av vatten, radiator- och avloppsledningar. Målning av yttertaksplåt. OVK-besiktning 1997 - Tvättstugor renoverades 1993 - Fasad renoverades 1992 - Hissar renoverades Renovering av fasader, fönster och balkonger, vilket kommer att föranleda höjning av månadsavgiften i framtiden. Föreningen har uppskattat att avgifterna kommer att höjas mellan 25-35% totalt. Höjningarna kommer att göras i etapper. Innan styrelsen är klara med detta så råder det stopp för inglasning av balkongerna.

     Gemensamma utrymmen

     Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, vindsförråd, matkällarförråd samt tvättstugor för såväl tidsbokning som spontantvätt. Det finns 6 stycken stora tvättstugor, ett i varje hus (förutom på Ingentingsgatan 5 och Infanterigatan 8). I varje tvättstuga finns en normaltvättstuga, spontantvättstuga samt en grovtvättstuga. Finns inglasad balkong skall köparen överta avtal som finns tecknat mellan bostadsrättshavaren och föreningen. Stopp för inglasning råder tillsvidare med hänvisning till utredning av eventuella balkongåtgärder. Föreningen har egen föreningslokal som bostadsrättshavare kan hyra för mindre tillställningar. Kostnad: f n 500:-/dygn och deposition om f n 500:-. För ytterligare allmän information hänvisar vi till föreningens hemsida och/eller föreningens förvaltningskontor.

     Parkering

     545 st p-platser finns. F.n. kö till dessa platser ca 1 år enligt styrelsen 2019-11-28. Kostnad 200 kr/mån. Det finns även 11 st MC-platser i föreningen. Kostnad 200 kr/mån. 85 st garageplatser finns. Separat hyresobjekt. Kölista. Kötiden är uppskattningsvis cirka 20-25 år enligt styrelsen 2019-11-28. Kostnad: 394-1004 kr/mån beroende på garagestorlek.

     Försäkring

     Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa

     Föreningens hemsida

     https://brfpampas.se/

     Västra Skogen

     Läs mer

     Allmänt

     Adress: Infanterigatan 4, SOLNA

     Kommun: Solna

     Område: Västra Skogen

     Församling: Solna Församling

     Boendeform: Andel i Bostadsförening

     Upplåtelseform: Bostadsrätt

     Ekonomi

     Utgångspris: 3 350 000 kr Utgångspris

     Månadsavgift: 3 665 kr/mån I avgiften ingår vatten, värme och analogt basutbud ( comhem )

     Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-12-06

     Pantsättningsavgift: 697 kr

     Överlåtelseavgift: 1 627 kr Betalas av säljare

     Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

     Karta & område

     Bobutiken i Solna

     Besök bobutiken

     Liknande bostäder