Objektbild

Grankottegränd 6, Hässelby

Nyckelfärdig villa - Centralt belägen på återvändsgata-Nära Åkermyntans C, Riddersvik & Mälaren

Pris:

5 590 000 kr

Accepterat pris

Villatomt - Hässelby

Område: Hässelby Villastad

Fastighetsbeteckning: Luktviolen 6

Tomtarea: 398 m2

Nu finns möjlighet att flytta in i nybyggd villa i hjärtat av gamla Hässelby villastad nära platsen för gamla tågstationen. Granne med den nationalromantiska "Östbergska villan" ligger fastigheterna, Luktviolen 6 och 7, med adress Grankottegränd 6 och 10 på svag södersluttning, vardera om ca 400 m². Tomterna är belägna nära Hässelby Villastads skola, Åkermyntans Centrum, Riddersvik och Görvälns naturreservat med fina strövområden intill Mälaren som också bjuder på fina badplatser och flera båtklubbar. Tomterna kommer att bebyggas av HUSAB Bostad AB med ett nyckelfärdigt, frilliggande hus i 2 plan om ca. 138 m² i boarea, en uteplats om 17,5 m² och ett kallförråd om 5 m² med belysning. Husets entréplan har ett välutrustat kök med vardagsrum i nära förbindelse via skjutdörrar, ett sovrum, badrum och tvättstuga. Husets övre plan har fyra sovrum samlade samt badrum med klädvård och ett förråd/klädkammare. En energieffektiv frånluftsvärmepump värmer upp det vattenburna värmesystemet med skön vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer (element) på övre plan. På golven ligger mattlackad 3-stavs ekparkett. Hall och våtrum har kakel och klinkers. Väggar och tak är vitmålade. Våtrum är utrustade med LED-spotlights. I priserna för paketeten ingår tomt och hus vilket innebär att ni flyttar in i ett helt klart nyckelfärdigt och välutrustat hus. Det enda som tillkommer är möjliga tillval, utöver den höga grundstandarden, och eventuell finplanering av tomt. För ritningar se under "Dokument" Köp av tomt och avtal om entreprenad tecknas med Husab Bostad AB. Husentreprenaden har vanliga garantiåtaganden enligt Allmänna bestämmelser 18 och konsumenttjänstlagen. Mäklarens försäkring omfattar tomtavtalet. Fastigheten med nybyggt och färdigställt bostadshus kommer enligt skatteverkets gällande bestämmelser att vara helt befriat från kommunal fastighetsavgift ( Maxavgiften för inkomstår 2019 är 8 049 kr/år ) de första 15 åren. Välkomna att själva åka förbi och titta på tomten! Kontakta mig på tel. 0707328200 eller mail: bo.johansson@lansfast.se för mer information!

Läs mer

Pris

5 590 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Bo Johansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-732 82 00

  bo.johansson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Fastighetsbeteckning

  Luktviolen 6

  Tomt

  Tomtarea

  398m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Övrigt

  Nybyggda småhus och ägarlägenheter som har värdeår 2012 och senare är helt befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Värdeåret är oftast det år då ditt hus var färdigbyggt. För ytterligare information se skatteverkets sida: https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/fastighetsavgiftochfastighetsskatt.4.69ef368911e1304a625800013531.html Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag omfattar endast förmedling av tomt. Entreprenaden är en separat del vilken HUSAB Bostad AB ansvarar för. Mäklarens försäkring omfattar således endast tomtavtalet. Entreprenaden täcks av leverantörens/entreprenörens ansvar, slutbesiktning och garantiåtaganden.

  Vatten/avlopp

  Kommunalt VA

  Servitut och andra rättigheter

  Planbestämmelser:

  Stadsplan Vattenskyddsområde

  Hässelby Villastad

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Luktviolen 6, Hässelby

  Kommun: Stockholm

  Område: Hässelby Villastad

  Upplåtelseform: Friköpt

  Ekonomi

  Pris: 5 590 000 kr
  Accepterat pris

  Pantbrev: 1 st om totalt 1 000 000 kr

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Vällingby

  Hitta din mäklare i Stockholm - Vällingby

  Liknande bostäder