Julmyra 335, Heby

Tomt, 28 034m2 Pris: 800 000 kr

Stor tomt lämplig för hästgård

Stor tomt lämplig för hästgård i anslutning till Julmyra hästsamhälle. Bra läge på området och härlig utsikt. Servitut på träningsbanor, ridvägar och ridhus

Tomt

Tomtarea 28 034 m² (friköpt). Stor tomt lämplig för hästgård i anslutning till Julmyra hästsamhälle.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Heby Västerlövsta-Nordmyra GA:1 Officialservitut Träningsanläggning För Hästar, Officialservitut Träningsanläggning För Hästar

Övrigt

För frågor om detaljplan, bygglov och avloppslösningar m.m kontakta heby kommun 0224-36 000. Sala-Heby Energi kommer att dra el- och fiberkabel fram till tomtgräns.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Västerlövsta-Nordmyra 2:24

Adress

Julmyra 335 - Heby

Kommun

Heby

Boendeform

Nyproduktion/hästgård/villa

Tomtarea

28 034m2

Område

Julmyra Morgongåva

eller högstbjudande

800 000 kr

29 kr/m2

Ansvarig mäklare

Susanne Eklund

Reg fastighetsmäklare

Läs mer om Susanne Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Julmyra 335, Heby

Tomt, 28 034m2 Pris: 800 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

1 st om totalt 800 000 kr

Skattesats:

35.69

Byggnad

Tomtarea:

28 034m2

Vatten/avlopp:

Vatten saknas, avlopp saknas.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola