Brf Lignum - Hus 9, Knivsta

3 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Projekt

Brf Lignum

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Brf Lignum - Hus 9 - Knivsta

Kommun

Knivsta

Typ

2 plan

Boendeform

Bostadsrättsradhus

Byggår

Boarea

115m2

Areauppgifter enligt ritning(ar)

Våning

1 av 2 (Radhus i 2 plan) , Hiss finns inte

Rum

5 rok

Område

Centrala Ängby

Avgift

5 695 kr/mån

I avgiften ingår, skötsel av gata, sophämtning, avsättning till underhållsfond, amortering på Brf lån

Pris

3 495 000 kr

30 391 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  9 min till Uppsala och 29 min till Stockholm

  Välkommen till det nya kvarteret Ängby Kulle och bostadsrättsföreningen Lignum i Centrala Ängby där TB-GRUPPEN Bostad AB skapar tio välplanerade och exklusiva stadsradhus i två plan. Husen som säljs i bostadsrättsform omfattar 115 kvm med 5 rum och kök ligger mycket centralt med endast några minuters promenad till Knivstas service och tågstation. Brf Lignum erbjuder som standard exklusiva materialval i harmoniserande trendig färgsättning där både interiören och exteriören följer samma röda tråd. Här får ni ett genomtänkt boende med praktiska detaljer som förenklar vardagen, exempelvis egen parkering några steg från huset. Varje radhus har två uteplatser, en mindre stenlagd vid entrén med insynsskyddande spaljé och en större med trall på den skyddade trädgårdssidan. Materialvalen är genomgående av hög kvalitet i behaglig rogivande grå färgskala med fönsterbänkar i Cararramarmor och 3-stavig ekparkett. Både köks- och badrumsinredning kommer från Vedum med maskinpark från Siemens samt klinker och kakel från Centro och KakelDax. Ett enkelt val för dig som önskar ett smakfullt och tidsenligt boende! I Knivsta har du fördelen att ha nära till det mesta. Några minuter bort finner ni badet vid Valloxen samtidigt som ni bara några timmar bort når strandlivet vid Spaniens kust. Ypperliga kommunikationer är en av många fördelar med Knivsta. Det går snabbt att ta sig med bil och tåg när både SJ och SL stannar här.

  Ansvarig mäklare

  Sofia Sundberg

  Nyproduktion/Kommersiella

  0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskriving

  Den välkomnande entrén nås enkelt från den privata parkeringsplatsen. I hallen är det praktisk klinker innanför dörren som övergår till det ekparkettgolv som är genomgående i alla rum. Här finns generösa utrymmen för avhängning i både hatthylla och garderob. Entréplan rymmer fina ytor för social samvaro då hallen har halvöppen planlösning mot både köket och vardagsrummet. Köket har köksinredning i vinkel och generöst utrymme för matgrupp framför större fönster som ger härligt ljusinsläpp till rummet. Det ljusa och rymliga vardagsrummet har ett stort fönster och glasad utgång till trädgårdssidan med uteplatsen i nord/öst mot berg och natur. På entréplan finns även ett kombinerat duschrum/tvättstuga. Från mitten av huset leder en trappa med inbyggd förvaring upp till det övre planet och möblerbart allrum. Planlösningen på det övre planet erbjuder vidare ett badrum med plats för badkar samt tre till fyra sovrum i varierande storlek där det största har generös förvaring i garderobsvägg. Föreningen erbjuder ett förråd till varje radhus placerat i gemensam byggnad som även rymmer cykelförråd och soprum. För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval till hemmets alla rum som exempelvis köksinredning, eget val av kulör på väggarna eller kakel och klinker. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

  Uteplats/Balkong

  Altan av impregnerad trall på trädgårdssida. Planteringsyta mot naturmark på trädgårdssidan. Plattlagd uteplats med spalje som insynsskydd på entrésida. Planteringsytor i anslutning till spaljen. Gräsytor enligt ritning, hus 6 – 10.

  Bilplats

  Parkeringsplats med plattläggning enligt ritning.

  Övrigt

  Områdesbeskrivning I Knivsta bor ni med närhet till det mesta. Här kan ni tryggt låta barnen röra sig till skola, aktiviteter och kompisar. Knivsta som är Sveriges snabbast växande kommun är en ung kommun med en medelålder på 36 år. Flertalet nybyggda förskolor och skolor upp till högstadiet finns inom räckhåll. Under 2019 - 2020 kommer aktivitetshuset, CIK, Centrum för Idrott och Kultur stå klart. CIK kommer att erbjuda både sporthall, ishall samt konsthall. Från centrala Ängby är det gångavstånd till centrum där ni finner service såsom Ica Kvantum, Willys, blomsterhandel, optiker, frisörer, inredningsbutik, systembolag och hushållsservice mm. Några minuter med cykel tar er till naturen och sjön Valloxen med fint kommunalt bad. För er som tycker om friluftslivet så finns det något för alla, dessutom alla dagar om året. Här kan man nyttja allt från Mountainbikeleder till skidspår. Eller varför inte ta en promenad längs Upplandsledens trevliga gångstråk för att njuta av skogens lugn eller kanske ta med familjen på en utflykt? Knivsta ligger mitt i tillväxtregionen Stockholm-Uppsala, ypperliga kommunikationer och det utmärkta pendlarläget till Stockholm, Arlanda och Uppsala är en av många fördelar med orten. Det går snabbt att ta sig hit både med bil och med tåg då E4:an ligger bara några minuter bort och korsas av väg 77 från Norrtälje/Kapellskär samt att både SJ och SL tågen stannar här. Arlanda har ni runt hörnet, tänk er att ni endast några timmar bort kan vara vid Spaniens kust.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  Månadsavgift för vatten och el: 1 900kr/mån Månadsavgift för fiber: 350kr/mån

  Andel i föreningen:

  10%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft, tilluft gm friskluftsventiler

  Övrigt:

  Platta på mark. Mörkgrå takpapp. Vattenburen golvvärme på entréplan, radiatorer på övervåningen. Spotlights under entrétak.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lignum

  Lägenhetsnummer:

  9

  Antal lägenheter:

  10

  Antal lokaler:

  0

  Parkering:

  Parkeringsplats med plattläggning.  Gemensamma utrymmen:

  Gemensamt cykelförråd samt ett förråd till varje bostadsrättsradhus i separat byggnad.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor