Nyebrogatan 6, Alingsås

6 900 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Skidan 3

  Adress

  Nyebrogatan 6 - Alingsås

  Kommun

  Alingsås

  Typ

  2 ½ plan med källare

  Byggår

  2005

  Boarea

  227m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  447m2 - Friköpt

  Område

  Centrala Alingsås

  Utgångspris

  6 900 000 kr

  30 396 kr/m2

  Välskött och underhållsfri hyresfaststighet!

  Tillfälle att förvärva en välskött och extremt underhållsfri hyresfastighet med mycket bra läge i centrala Alingsås! Hyresintäkt på hela 362.424 kronor/år, driftkostnaden för 2017 uppgick till 70.123 kronor (se specifikation under ekonomi). Fastigheten består idag av 4 lägenheter och en källarlokal, två tvåor på entréplan, två fyror i två plan på andra våning samt en källarlokal (se specifikation nedan) I källaren ligger husets tvättstuga, lägenheternas förråd och pannrum/fastighetsförråd för fastighetsägaren. Utvändigt finns även en uppställningsplats för cyklar med tak. Storleken samt hyra på lägenheterna är fördelat enligt följande. Lägenhet 1, 44 kvm, hyra 5277 kr/mån (1439 kr/kvm). Lägenhet 2, 44 kvm, hyra 5277 kr/mån (1439 kr/kvm). Lägenhet 3, 70 kvm, hyra 8109 kr/mån (1390 kr/kvm). Lägenhet 4, 70 kvm, hyra 8109 kr/mån (1390 kr/kvm). Lokal i källaren, 35 kvm hyra 3430 kr/mån (1176kr/kvm). Genomsnittligt kvadratmeterpris för 2018 är cirka 1367 kronor/kvm Vid visningstillfället kommer det finns möjlighet att se två av lägenheterna och källare/tvättstuga samt huset utvändigt.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 447 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2005

  Uppvärmning

  Vattenburen via luft/vatten

  Servitut, planbestämmelser m m

  Alingsås Skidan GA:1 Officialservitut Väg Planbestämmelser: Detaljplan (2000-01-26)

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  6760 kr / år

  Driftkostnad:

  70 123 kr/år

  Försäkring:

  3 975 kr/år

  Uppvärmning:

  37 274 kr/år

  Vatten/avlopp:

  18 806 kr/år

  Renhållning:

  10 068 kr/år

  Total driftkostnad:

  70 123 kr/år

  Kommentar:

  I kostnaden för uppvärmning ingår även fastighetselen.

  Pantbrev:

  2 st om totalt 3 700 000 kr

  Taxeringsvärde:

  676 000 kr varav mark 676 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  2005

  Tomtarea:

  447m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Puts

  Takbeklädnad:

  Bentongpannor

  Plåtarbete:

  Lackad plåt

  Fönster:

  PVC-fönster

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen via luft/vatten

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt, kommunalt.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor