Norra Fogdelyckegatan 12, Karlshamn

995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 22 Nov 16:15 - 16:45

  Välkommen att boka dig på visning!

  Anmäl till visning

  Adress

  Norra Fogdelyckegatan 12 - Karlshamn

  Kommun

  Karlshamn

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1964

  Boarea

  68m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 (Bottenvåning. Våningsplan 1 av 4 (0,5 trappor). ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Karlshamn Nya Stan

  Avgift

  3 244 kr/mån

  I månadshyra ingår balkongtillägg på 350 kr.

  Eller högst erbjudande

  995 000 kr

  14 632 kr/m2

  Centrumnära 3:a i bottenplan - Nya stan

  Välkommen till denna charmiga och centrumnära 3:a om 68 kvm i bottenplan. Bostadsrätten är genomgående i gott skick med ljusa tapeter och ekparkett i alla rum. Det finns två sovrum varav det mindre även kan användas som kontor. Det härliga vardagsrummet har utgång till en stor inglasad balkong som ger hela bostaden en extra dimension. Köket är ljust och fräscht med nyare vita luckor och badrum med kakel och klinker. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-11-22 16:15:00 2018-11-22 16:45:00 40 Bostadsvisning Norra Fogdelyckegatan 12, Karlshamn 56,17224293, 14,85666073 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Lägenheten ligger på bottenplan en halvtrappa upp. Entrén är rymlig och välkomnande med plats för avhängning av ytterkläder. I entréhallen finns en större garderobsvägg med gott om plats till förvaring. Från hallen når man det mindre sovrummet som även kan användas till kontor om så önskas. Golvet är ekparkett och väggarna har vita tapeter. I vardagsrummet finns plats för både större matbord och tv-hörna med soffa. På golvet finns parkettgolv i originalutförande med holländskt mönster och ljust målade väggar. Från vardagsrummet nås den härliga, rymliga och inglasade balkongen. Den har söderläge och är utrustad med el och solstyrd markis. Balkongen vetter mot innergården, är 10 kvm och blir som ett extra rum till bostaden. Från vardagsrummet nås även det större sovrummet som har ljusa väggar och parkettgolv. Även här finns det en stor garderobsvägg med gott om förvaring. Från sovrummet kan du gå direkt till köket. Köket nås både från entréhall och från det större sovrummet. Köksstomme i original utförande med nyare vita släta luckor. Här finns kyl/frys, diskmaskin, spis och köksfläkt. Arbetsbänk i mörkare nyans i laminat samt ljusgrått kakel mellan arbetsbänk och överskåp. Köket är välplanerat med bra arbetsytor och förvaring. I köksdelen finns även plats för matbord. Badrummet ligger i anslutning till entréhallen och är stambytt med klinkat golv och kaklade väggar. Handfat med kommod, vägghängd wc, dusch med glasdörrar samt handdukstork.

  Övriga utrymmen

  - Ny, modern tvättstuga med tvättmedelsdosering, elektronisk bokningstavla och möjlighet att boka tvättider på bostadsrättsföreningens hemsida. -Litet gym med löpband och crosstrainer. -Gästlägenhet med kök, nytt badrum och inglasad balkong.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1964

  Större renoveringar: Genom åren har genomförts flera stora underhålls- och förbättringsåtgärder, där några av de större förbättringsåtgärderna är följande: -Målning av fasader och balkonger. -Byte av fönster och balkongdörrar. -Nya avlopps- och vattenledningsstammar. -Helrenovering badrum och toaletter med kakel och klinkers. -Ny elinstallation i lägenheter. -Installation av bredband och porttelefon. -Renovering av trapphus med nya säkerhetsdörrar och postboxar i entreplanen. -Renovering av ventilationssystem, med frånluftsfläktar i varje lägenhet. -Installation av helautomatiska öppnare/stängare i samtliga entrédörrar. -Nya större och inglasade balkonger.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-TV leverantör är Bredbandsbolaget, med digital TV mottagning. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften.

  Bredband

  Svenska Stadsnät Karlshamn med flera tjänsteleverantörer som leverantör av bredbandstjänster.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, inglasad (2017), läge söderläge mot innergård.

  Bilplats

  Garageplats, separat kö Centralgarage 225 kr/månad, separat kö. MC-parkering i centralgarage 100 kr/månad, separat kö. Uteparkering 110 kr/månad, separat kö.

  Övrigt

  - 3:a i centrumnära läge - Bv, endast en halvtrappa upp - Stor inglasad balkong i söderläge! - Välskött föreningen med låg månadskostnad.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  310 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Uppvärmning:

  160 kr/månad

  Total driftkostnad:

  310 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  1,03%

  Andel av årsavgift:

  1,04%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Överlåtelseavgift:

  1 000 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1964

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Större renoveringar: Genom åren har genomförts flera stora underhålls- och förbättringsåtgärder, där några av de större förbättringsåtgärderna är följande: -Målning av fasader och balkonger. -Byte av fönster och balkongdörrar. -Nya avlopps- och vattenledningsstammar. -Helrenovering badrum och toaletter med kakel och klinkers. -Ny elinstallation i lägenheter. -Installation av bredband och porttelefon. -Renovering av trapphus med nya säkerhetsdörrar och postboxar i entreplanen. -Renovering av ventilationssystem, med frånluftsfläktar i varje lägenhet. -Installation av helautomatiska öppnare/stängare i samtliga entrédörrar. -Nya större och inglasade balkonger.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Vattentorget

  Lägenhetsnummer:

  048

  Antal lägenheter:

  98

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Mycket välskött förening med fyra byggnader och 98 lägenheter. Dessutom uthyres 17 garage, 21 bilplatser under tak, 3 mc platser samt 18 bilplatser utomhus  Föreningens ekonomi:

  Stora renoveringar såsom stambyte och badrumsrenoveringar är genomförda. Föreningen är en äkta förening med organisationsnummer 736200-1831. Den bildades 1965. Tillhörde då Riksbyggen men är sedan 2006 en fristående förening.  Gjorda renoveringar:

  Större renoveringar: Genom åren har genomförts flera stora underhålls- och förbättringsåtgärder, där några av de större förbättringsåtgärderna är följande: -Målning av fasader och balkonger. -Byte av fönster och balkongdörrar. -Nya avlopps- och vattenledningsstammar. -Helrenovering badrum och toaletter med kakel och klinkers. -Ny elinstallation i lägenheter. -Installation av bredband och porttelefon. -Renovering av trapphus med nya säkerhetsdörrar och postboxar i entreplanen. -Renovering av ventilationssystem, med frånluftsfläktar i varje lägenhet. -Ny modern tvättstuga, med tvättmedelsdosering, elektronisk bokningstavla och möjlighet att boka tvättider från hemsidan. -Nya balkonger.  Annat:

  Föreningen har en trevlig utegård där det finns en lekplats med lekredskap och sandlåda. På sommaren går det bra att använda den gemensamma utegrillen med tillhörande sittgrupper. Gemensamma utrymmen: Ny modern tvättstuga, med tvättmedelsdosering, elektronisk bokningstavla och möjlighet att boka tvättider från vår hemsida. Mini-GYM med löpband och cross-trainer. Gästlägenhet


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  103 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor