Guldsmedsgränd 5A, Karlskrona

850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Guldsmedsgränd 5A - Karlskrona

  Kommun

  Karlskrona

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1959

  Boarea

  27m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Trossö

  Avgift

  2 215 kr/mån

  Utgångspris

  850 000 kr

  31 481 kr/m2

  Mycket plats på liten yta - etta i centrala Karlskrona.

  Välplanerad etta mitt i centrala Karlskrona är nu till salu. Ett mycket fräscht badrum, helkaklat och med en stor duschkabin. Även golvvärme och handdukstork är installerat. Vidare in i lägenheten finns det plats för både matbord samt säng/soffdel. Köket har bra med arbetsyta samt gott om förvaring då skåpen går från golv till tak. Ovan arbetsyta sitter det ett vitt kakel. Köket är övrigt utrustat med kyl/frys, spis samt fläkt. Lägenheten har ett mycket trevligt ljus då det är gott om fönster, samt en balkongdörr där du når den franska balkongen. I övrigt är det ljusa väggar och till stor del fint trägolv.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Guldsmedsgränd 5A

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  På Guldsmedsgränd möts du av en mindre hall med gott om plats för förvaring. 3 stora väggfasta garderober som går från golv till tak. Det finns även plats för avhängning av ytterkläder. På golvet är det en ljus plastmatta och på väggarna är det en vit tapet. Från hallen når du in till lägenheten samt till det helkaklade duschrummet.

  Kök

  Häftigt kök av äldre modell med svarta luckor. Större zinkbänk som arbetsyta och kakel ovan arbetsytan. I köket är det gott om förvaring då skåpen sträcker sig från golv till tak. Spis samt kyl och frys är av äldre modell men fungerar utan anmärkningar. Här finns även ett mindre fönster som ger ett fint ljusinsläpp och ger rummet en luftigare känsla.

  Matdel

  Från hallen möts du av en mindre del som idag används som plats för matbord. Här får du plats med ett matsalsmöblemang för 4 personer utan problem. Vita tapeter på väggarna samt fint trägolv.

  Vardagsrum/Sovdel

  Den större och öppna delen av lägenheten. Här är det ett härligt ljusinsläpp från ett större fönster samt att du når den franska balkongen. På väggarna är det vita tapeter med en fondvägg i en beige ton och fint trägolv. Här finns det flera möbleringsmöjligheter för att utnyttja ytan till max.

  Duschrum

  Helkaklat duschrum som går i blåa toner. En vägghängd WC, dubbla spegelskåp samt tvättställ med kommod. Det finns en stor duschkabin av modernare sort samt en eldriven handdukstork. Även golvvärme är installerat och går att reglera med en termostat som sitter på väggen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1959

  Fönsterbyte 1998 Isolering av vindar 2002 Fjärrvärmeinstallation 2003 Stambyte 2009

  Uteplats/Balkong

  Fransk balkong

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  351 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  251 kr/månad

  Total driftkostnad:

  351 kr/månad

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Karlskronahus nr 7

  Lägenhetsnummer:

  211107001-0038

  Antal lägenheter:

  51

  Byggår:

  1959

  Antal lokaler:

  4

  Gjorda renoveringar:

  1998 - Fönsterbyte 2002 - Isolering av vindar 2003 - Fjärrvärmeinstallation 2009 - Stambyte Planerade renoveringar 2018 - Byte av lägenhetsdörrar samt förbättring av ventilation.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor