Hästövägen 2, Karlskrona

995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hästövägen 2 - Karlskrona

  Kommun

  Karlskrona

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  27,8m2

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Karlskrona

  Avgift

  2 490 kr/mån

  Pris

  995 000 kr

  35 791 kr/m2

  Nyproduktion - BRF Krutviken

  Föreningens stadgar och ekonomi har en inriktning mot egnahem och ger därmed medlemmarna större självbestämmande än vad som är vanligt i en bostadsrätt samtidigt som den tar till vara på en bostadsrätts fördelar. Det finns 1:or i lite olika storlek samt att det kan skilja i pris. Kolla in www.brfkrutviken.se för mer exakt information! Som exempel kan nämnas: Juridisk person ges rätt att köpa Rätt att hyra ut i andra hand Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats med havsutsikt Alla lägenheter har egen tork- och tvättmaskin (kombimaskin) av hög kvalitet som standard och ingen tvättstuga (för att undvika konflikter mellan medlemmar) Kollektivt upphandlat bredband 250 mb som standard men tillval möjligt), TV och telefoni för en kostnad under 250 kr/mån Kollektivt upphandlad hushållsel (ger låga abonnemangskostnader) Separat mätning av varmvatten (ger en rättvis kostnadsfördelning) Låga driftskostnader tack vare ett modernt bergvärmesystem som även försörjer lägenheterna med förvärmd tilluft vintertid och komfortkyla sommartid. Det finns även ettor med lite varierande kvadratmeter. Kontakta oss för mer information.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Egen stor gemensamhetslokal med fantastisk utsikt över havet Möjlighet att glasa in balkongen med höj och sänkbart vindskydd Bastu med badbrygga Båtbrygga med 10 platser Bilpool med en Tesla (Modell 3) Hiss finns i huset

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uteplats/Balkong

  Ja, balkong och inglasad fastu finns till lägenheten

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,59593249%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Krutviken

  Lägenhetsnummer:

  1213

  Antal lägenheter:

  43

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor