Lagmansgatan 26, Karlskrona

595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 18 Jul 14:00 - 14:30

   Välkommen att boka dig för visning!

   Anmäl till visning

   Adress

   Lagmansgatan 26 - Karlskrona

   Kommun

   Karlskrona

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Boarea

   26,5m2

   Våning

   4 av 7 (Våning 4 ) , Hiss finns

   Rum

   1 rok

   Område

   Långö

   Avgift

   1 864 kr/mån

   obligatoriskt tillägg 29 kr

   Utgångspris

   595 000 kr

   22 453 kr/m2

   Trevlig etta på Långö. Ljus lägenhet med fransk balkong. Helkaklat duschrum. Här bor du nära till Högskolan BTH, naturen och havet. Bra bussförbindelser och närhet till mataffär. Endast en kort promenad så hamnar du på Trossö, där det finns restauranger och andra butiker.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-18 14:00:00 2019-07-18 14:30:00 40 Bostadsvisning Lagmansgatan 26, Karlskrona 56,1788477743306, 15,5805208675156 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Hall med avhängningsmöjlighet och 3 garderober.

   Duschrum

   Helkaklat duschrum. Utrustning: dusch, toalett och tvättställ.

   Rum

   Ljust rum med fransk balkong. Vitmålade väggar och laminatgolv..

   Kokvrå

   Fräsch kokvrå intill rummet. Utrustning: spis, fläkt och kyl med frysfack i köksinredningen. Vit köksinredning med laminatbänkskiva.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   0,2654%

   Andel av årsavgift:

   0,26433%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Förening

   Föreningens namn:

   Riksbyggen Brf Lärkträdet

   Lägenhetsnummer:

   211103001-0062

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   134 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2009-06-12

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor