Rosenholmsvägen 7B, Karlskrona

1 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Ons 20 Feb 12:00 - 12:30

   Välkommen att boka dig för visning !

   Anmäl till visning

   Adress

   Rosenholmsvägen 7B - Karlskrona

   Kommun

   Karlskrona

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1967-1968

   Boarea

   80m2

   Våning

   1 av 2 (En trapp upp.) , Hiss finns

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Backabo

   Avgift

   6 391 kr/mån

   Utgångspris

   1 195 000 kr

   14 938 kr/m2

   I Backabo finner ni denna totalrenoverad 3 rums lägenhet med balkong i söderläge och hiss. Ljus luftig med trevlig planlösning. Stort vardagsrum, 2 sovrum, gästtoalett, kök och helkaklat dusch/WC. Lägenheten är totalrenoverad 2018. Nytt kök. Alla vitvaror/rostfria är nya. Nytt helkaklat duschrum med ny toalett och kommod med porslinshandfat. Ny toalett och handfat på gästtoaletten. Området är lugnt och trivsamt med öppna grönytor mellan husen. Nära till buss, affärer och skolor gör boendet bekvämt. Ett extra plus är närheten till Rosenholms fina friluftsområde.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-02-20 12:00:00 2019-02-20 12:30:00 40 Bostadsvisning Rosenholmsvägen 7B, Karlskrona 56,20463929, 15,62614567 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   En välkomnande hall som är ljus och luftig med plats för avhängning. Målad väv på väggarna samt ekparkett på golvet.

   Kök

   Ljust och praktiskt med plats för matbord. Ekparkett på golvet. Ny vit modern köksinredning med mycket förvaringsutrymme/lådor. Inbyggda vitvaror/rostfria. Spishäll/induktion, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn och – mickro samt kyl/frys. Kök och alla vitvaror är från 2018.

   Sovrum 1

   Med utgång till balkong i söderläge. Plats för dubbelsäng. Bra förvaring med 4 garderober med överskåp. Målad väv på väggarna. Ekparkett på golvet.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet med stora fönster och fransk balkong ger vackert ljusinsläpp. Rymmer sittgrupp och matsalsmöblemang. Strukturtapet/målad. Ekparkett på golvet.

   Duschrum

   Helkaklat duschrum med dusch, toalett med förhöjd sits, kommod med porslinshandfat. Förberett för tvättmaskin.

   Sovrum 2

   Kan användas som förslagsvis gästrum, kontor eller barnrum. 2 garderober med överskåp. Målad väv på väggarna. Ekparkett på golvet.

   Toalett

   Toalett och liten kommod med porslinshandfat. Målade väggar och klinkers på golvet.

   Övriga utrymmen

   Vindsförråd om ca: 8 kvm

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1967-1968

   2019 nya säkerhetsdörrar 2018 Högtrycksspolning 2018 Byte av 7 st rökluckor 2017 2 nya hissar

   Uteplats/Balkong

   Balkong i söderläge.

   Bilplats

   Parkeringsplats: 110 kr /månaden.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   300 kr/månad

   Elkostnad:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   300 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   0,92897%

   Andel av årsavgift:

   0,93533%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Förening

   Föreningens namn:

   Riksbyggens Brf Karlskronahus nr 9

   Lägenhetsnummer:

   1001

   Antal lägenheter:

   118

   Byggår:

   1967-1968

   Antal lokaler:

   21

   Allmänt om föreningen:

   Lägenhetsfördelning: 2 rok - 59 3 rok - 59 Antal lokaler: 21 Antal garage: 12 Parkeringsplats: 123   Energideklaration

   Energikonsumtion:

   145 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor