Engelbrektsgatan 28D, Borlänge

895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Engelbrektsgatan 28D - Borlänge

  Kommun

  Borlänge

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  55m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hagalund

  Avgift

  2 719 kr/mån

  inkluderar värme, vatten och kabel-tv

  Utgångspris

  895 000 kr

  16 273 kr/m2

  Supersnygg 2:a på Hagalund

  Fin ljus 2:a med bra läge på Hagalund, centralt i Borlänge. Härifrån kan du promenera till Kupolen, IKEA, skola, högskola och resecentrum. Borlänge centrum har också många bra och populära restauranger. Rymlig hall med vacker tapet och garderobsvägg. Ljust och stilrent kök med matplats vid fönster. Stort vardagsrum med utgång till solig balkong med vy över takåsar. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Rymligt badrum med dusch. Lägenheten är ljus med smakfull interiör i populär och stabil förening med tillgång till spa i källarplan. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Helena Backén

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-260 39 00

  helena.backen@lansfast.se Läs mer om Helena

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1947

  Föreningen har utfört följande Ombyggnation av stammar och badrum 1999. Installation av porttelefoner i fastigheten 2009. Spa-anläggning 2009. Målning gemensamma utrymmen samt målning hussockel 2014. För mer information, läs årsredovisningen

  Uppvärmning

  Centralvärme

  TV

  Com-Hem

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,43713%

  Andel av årsavgift:

  1,43713%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 162 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Centralvärme

  Renoveringar:

  Föreningen har utfört följande Ombyggnation av stammar och badrum 1999. Installation av porttelefoner i fastigheten 2009. Spa-anläggning 2009. Målning gemensamma utrymmen samt målning hussockel 2014. För mer information, läs årsredovisningen

  Övrigt:

  Överlåtelseavgift om 1162,50 kr betalas av köparen.

  Förening

  Föreningens namn:

  Domalder

  Lägenhetsnummer:

  7-8710-1-57-2

  Antal lägenheter:

  60

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  I källaren finns tillgång till både bastu och spa. Föreningen äger fastigheten Domalde 5 i Borlänge kommun med därpå uppförda byggnadet med 60 lägenehter och 3 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1947. Fastighetens adress är Engelbrektsgatan 28-30 i Borlänge kommun.  Gjorda renoveringar:

  Ombyggnation av stammar och badrum 1999. Installation av porttelefoner i fastigheten 2009. Spa-anläggning 2009. Målning gemensamma utrymmen samt målning hussockel 2014.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum. Pingisrum. Spa-avdelning med jacuzzi från juli.  Annat:

  Kontakta styrelsen och läs årsredovisningen samt stadgarna.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor